Hírarchívum - 2021. február

Guilty Gear: Strive - újabb karaktert lepleztek le

Véget ért a titkolózás, az Arc System Works nemrég lerántotta a leplet a Guilty Gear: Strive tizenötödik játszható karakteréről is. I-No, a hard rock boszorkány kőkemény gitár riffek kíséretében püfföli el az ellenfeleit.

Konzolos demót kapott a Ghostrunner

Gyorsan a szívükbe zárták a játékosok cyberpunk és parkourelemeket vegyítő Ghostrunnert, hiszen már több mint 500 ezer példány talált gazdára a játékból. Ezt most egy konzolos demóval ünnepelte meg a One More Level csapata.

Befutott a Diablo II: Resurrected gépigénye

Hosszas pletykálás és találgatás után nemrég végre hivatalosan is bemutatkozott a Vicarious Visions csapata által újrakevert Diablo II, a leleplezés után pedig gyorsan a játék PC-s hardverigényét is közzétették a készítők.

Áprilisban jön az idei MotoGP-játék

Idén sem hagy versenyjátékok nélkül minket a Milestone, hamarosan például előrukkolnak a MotoGP 21-gyel, a gyorsaságimotoros-világbajnokság legfrissebb hivatalos adaptációjával.

Most már elő is fizethetünk a Crusader Kings II-re

Aki ismeri a Paradox játékait, az tudja, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, amennyiben minden kiegészítőt megvásárolnánk hozzájuk. Erre a problémára nyújt megoldást a Crusader Kings II előfizetéses rendszere.

Nem csinál több Little Nightmarest a Tarsier Studios

Miután a fejlesztőcsapatot felvásárolta az Embracer Group, talán nem olyan meglepő, hogy a Tarsier Studios kiszállt a Little Nightmares-sorozat fejlesztéséből. Innentől kezdve a Bandai Namcón múlik, hogy mihez kezd a címmel.

Kalimdor felé tart az új Hearthstone-kiegészítő

Nem hiányozhatott a BlizzConline-ról a Blizzard népszerű kártyajátéka, a Hearthstone sem, amely egy új kiegészítőt és egy vadonatúj játékmódot villantott a nyitóceremónia során.

Már tölthető a Blizzard Arcade Collection

Miután egy korhatár-besorolás idő előtt lebuktatta, nem okozott nagy meglepetést, tegnap azonban hivatalosan is bemutatkozott a Blizzard Arcade Collection, amely a cég retrojátékainak gyűjteményes kiadása.

Jön a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

Sok meglepetést már nem tartogatott a BlizzConline a World of Warcraft-rajongóknak, hiszen a kapcsolódó bejelentések már mind kiszivárogtak a nyitóceremónia előtt.

Sojourn is csatlakozik az Overwatch 2 hőseihez

Nem hozott nagyobb Overwatch 2-bejelentést a BlizzConline, egy kapcsolódó panel jóvoltából azonban jó néhány részletet megtudhattunk a multiplayer lövölde következő fejezetéről.