Hírarchívum - 2021. február

World of Warcraft - szűkül a frakciók közti szakadék

A BlizzConline adásáról nem maradtak el a szokásos Q&A-panelek sem, a World of Warcraft kapcsán pedig ismét felmerült az Alliance és a Horde játékosai közti kooperáció lehetősége. A játék igazgatója meglepő válasszal szolgált.

Ilyen vas kell a Kingdom Hearts 3 alá

A Kingdom Hearts rajongói vagy a szériával szemező PC-s játékosok örülhetnek, hiszen március végén a teljes sorozat ellátogat az Epic Games Store-ra. Már azt is lecsekkolhatjuk, hogy mik a harmadik rész rendszerkövetelményei.

Everspace 2 - sok újdonságot ígér a roadmap

Az Everspace 2 korai változata már most is játszható, de rengeteg újdonságra számíthatunk még a hivatalos premier előtt. A Rockfish Games most felvázolta a játék idei ütemtervét.

Rainbow Six: Siege - mi vár ránk idén?

A Rainbow Six: Siege lassan már a hatodik évét tapossa, de a Ubisoft idén is rengeteg újdonsággal turbózza fel a népszerű taktikai lövöldét. Első körben egy új támadó operátor és egy átdolgozott térkép érkezik.

Brit toplista: Mario továbbra is az élen

Nem csupán a brit toplista tízes élmezőnyében, de a GfK 40-es összesítésében sem köszönthettünk új játékot az előző héten, így nem csoda az sem, hogy az eladási lista élén továbbra is Mario trónol.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múltheti szárazság után éppen ideje volt, hogy február utolsó napjaira egy kicsit megenyhüljön az ilyenkor megszokott uborkaszezon. Lássuk, hogy milyen játékok mellett köszönthetjük a tavaszt!

MMO-stílusjegyek is lesznek a Diablo: Immortalban

Habár a Diablo IV, illetve a Diablo II: Resurrected ellopta a rivaldafényt az idei BlizzConon a mobilos Diablo spin-off elől, azért a Blizzard nem feledkezett meg az Immortalról sem, a rendezvény alatt pedig arról is mesélt, hogy mik a tervei vele.

Ilyen vas kell majd a felújított NieR Replicant alá

A tervek szerint idén áprilisban jelenik meg NieR Replicant remasterelt verziója, ami a konzolok mellett PC-re is ellátogat. A Square Enix most azt is elárulta, hogy az utóbbi verzió futtatásához milyen gépre lesz majd szükségünk.

Aranylemezre került az It Takes Two

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy márciusban valóban megjelenhet a Hazelight Studios legújabb játéka, az It Takes Two, ugyanis Josef Fares nemrég a Twitteren közölte a jó hírt, hogy megvan az aranylemez.

Júniusban jön a következő Steam Game Festival

Alig ért véget a legutóbbi Steam Game Festival, már most megtudtuk, hogy a nyár elején újabb rendezvénnyel készül a Valve, aminek a keretein belül ismét rengeteg demót kipróbálhatnak majd az érdeklődők.