Hírarchívum - 2021. május

Launch traileren a switches Layers of Fear 2

Az ígéretekhez hűen május 20-án a Nintendo hibrid konzolján is törlesztette a lemaradását a Bloober Team horrorjátéka, a Layers of Fear 2, aminek - pár napot megkésve - megérkezett a launch trailere is.

Lakberendezők lehetünk a The Sims 4 új DLC-jében

Nagyon úgy tűnik, hogy a Maxis és az Electronic Arts szeretné a jövőben is tovább fejni a hetedik életévébe lépő The Sims 4-et, amihez nemrég be is jelentették a következő kiegészítőt, a Dream Home Decorator Game Packet.

Új kép érkezett az Uncharted-filmből

Habár rögös utat tudhat maga mögött, most már nagyon úgy néz ki, hogy a jövő év elején végre tényleg mozikba kerül az Uncharted-film. Most egy vadonatúj képet is kaptunk róla.

Wasteland 3 - isten hozott Steeltownban!

Hamarosan újra visszatérhetünk Colorado fagyos posztapokaliptikus pusztáira a Wasteland 3 legújabb sztori központú DLC-jében, a The Battle of Steeltownban, ami a közelgő megjelenés örömére most egy vadiúj trailert villantott.

Final Fantasy-mellékágon dolgozik a Team Ninja?

A pletykák szerint a Dissidia Final Fantasy NT után újabb Final Fantasy-mellékágon dolgozik a Team Ninja, amely egy Nioh-szerű akciójáték lesz. A megjelenés PS5-re és PC-re várható.

Xbox Game Pass-cím lesz a The Riftbreaker

Habár a The Riftbreaker megjelenése még odébb van, a bázisépítős tower defense-t akció-szerepjátékozással vegyítő játék fejlesztői már most bejelentették, hogy lepacsiztak a Microsofttal.

Henry Cavill lehet az új Hegylakó

Lapértesülések szerint felpörögtek a Hegylakó-reboot munkálatai, amit a John Wick rendezője jegyez majd. A főszerep kapcsán állítólag Henry Cavill tárgyal a Lionsgate-tel.

Már kipróbálható a Red Dead II VR-modja

Luke Ross lényegében főállásban fejleszt VR-modokat különféle PC-s játékokhoz: most épp a Red Dead Redemption II átiratán szorgoskodik, amit a támogatói már ki is próbálhatnak.

Befutott az Eternals első előzetese

Kezd visszatérni az élet a mozikba, erről árulkodik az is, hogy megszaporodtak a blockbusterek előzetesei mostanában. Az imént például befutott a Marvel-féle Eternals első kedvcsinálója is.

Új Sonic-kollekcióval rukkolhat elő a Sega

Noha hivatalosan még nem erősítettek meg semmit, a pletykák szerint egy új Sonic-gyűjteményt dobhat piacra a Sega. Miután a sorozat idén ünnepli a harmincadik születésnapját, lehet valóságalapja a dolognak.