Hírarchívum - 2021. május

Watch Dogs: Legion - dátumot kapott az új patch

Nem kell már sokat várniuk a Watch Dogs-rajongóknak a next-gen konzolokra 60 fps-t magával hozó 4.5-ös javításra, hiszen a Ubisoft nemrég bejelentette, hogy június 1-jén már tölthető is lesz az update.

Western témájú mellékággal bővül a PUBG

Egyelőre csak találóan Project Cowboyként hivatkoznak a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb spin-offjára, ami egy vadnyugati koncepciót felvonultató, teljesen különálló cím lesz a battle royale-játék univerzumában.

Metro Exodus - PC-n is kihasználja a DualSense-t

Habár a PS5 különleges kontrollerét eddig is gond nélkül ráköthettük a PC-re, és használhattuk a legtöbb játék alatt, a haptikus visszajelzést és az adaptív ravaszokat eddig egyik tripla A-s játék sem támogatta. Most viszont ez a jég is megtört.

Áll a bál az Elite Dangerous: Odyssey körül

A napokban megjelent az Elite Dangerous legújabb kiegészítője, ami végre lehetővé teszi, hogy bejárjuk a bolygókat, azonban a visszajelzések alapján az Odyssey technikai állapotára még bőven ráfért volna a polírozás.

Frissítve: Crysis 2 Remasteredöt teasel a Crytek?

Nem mondhatjuk, hogy tökéletes fogadtatásban részesült a Crysis Remastered, azonban egy friss tweet alapján könnyen lehet, hogy ez nem volt elég ahhoz, hogy eltántorítsa a német fejlesztőcsapatot a második rész újrakeverésétől.

Bemutatkozott a Rainbow Six: Siege új szezonja

A Rainbow Six: Siege hatodik éve robog tovább, hamarosan egy új szezonnal. A North Star névre keresztelt szezon tovább javítgat a játékon, miközben a Favela pályát újraszabja, az égből pedig alászáll a legújabb operátor, Thunderbird.

Next-gen verziót és kihívásmódot kap a Maid of Sker

Hamarosan az Xbox Series- és a PlayStation 5-konzolok tulajai is átélhetik a Sker kastélyt övező legendákat feldolgozó Maid of Sker horrorisztikus kihívásait. Az új ingyenes frissítés pedig tényleges, előre meghatározott kihívásokkal kecsegtet.

Íme, a Hyrule Warriors: Age of Calamity roadmapje

A tavaly megjelent Hyrule Warriors: Age of Calamity sem marad szezonbérlet nélkül, amelynek az első részleteit a minap leplezte le a Nintendo. Az újdonságokra két hullámban számíthatunk majd.

Prison Architect - éljen a rehabilitáció!

A börtönön túl is van élet, erről szól a Prison Architect ötödik kiegészítője. A Second Chancesben esélyt adhatunk a börtönlakóknak, hogy terápiákon és kezeléseken való részvétellel, valamint szakmatanulással visszautat leljenek a társadalomba.

Ismerd meg a Shadow Warrior 3 szörnyeit!

A Shadow Warrior 3-ban Lo Wang ismét szembeszáll néhány kellemetlen figurával – egyik szörnyűbb, mint a másik. Noha a játék ellenfeleit már így is láttuk jó néhányszor lekaszabolódni, a legutóbbi videó kifejezetten rájuk koncentrál.