Hírarchívum - 2022. március

Történetmesélős előzetesen a Quantum Error

Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett a két évvel ezelőtt bejelentett kozmikus horrorkaland, a Quantum Error. A friss felvétel ezúttal a játék történetéből ad egy rövid kóstolót.

Hónapokat késik a Sons of the Forest

Az Endnight Games a Twitteren jelentette be, hogy ismét kénytelenek elhalasztani a Sons of the Forest megjelenését, ami a tervezett május helyett csak valamikor októberben mutatkozhat be.

Több Call of Duty-játék is remastert kaphat

Egy friss pletyka szerint a jövőben több klasszikus Call of Duty-játék is visszatérhet. Az Activision azt tervezi, hogy a már nem évente érkező új részek között remasterekkel töltené ki az űrt.

Technikai demón az Intel-féle XeSS megoldás

Ugyan a tervezettnél kicsit később mutatkoznak be az Intel Arc néven futó videokártyái, azért az idei Game Developers Conference-re jutott egy látványos techdemó, ami az Intel-féle XeSS megoldás képességeit mutatja be.

Úgy néz ki, tényleg EA Sports FC lehet a FIFA-ból

A jelek szerint az EA Sports tényleg elhatározta magát, és készen áll a FIFA-val való szakításra. Belsős források alapján azt is eldöntötték, hogy EA Sports Football Club néven folytatódhat a sorozat.

The Witcher - igen, az ott egy hiúz!

Noha a The Witcher-sorozat új részéből mindössze egy teaser képet mutattak eddig a lengyel fejlesztők, már ez is elindította a rajongók nyálelválasztását - és persze a találgatások sorozatát is.

Kivették Maradonát a FIFA-játékokból

Egy jogvita miatt kivették Diego Maradonát a FIFA-játékokból - legalábbis egy időre. A legenda szerepeltetéséről még a korábbi menedzsere állapodott az EA-vel, azonban nem volt jogosult erre, és máig nem tisztázott, hogy ki a jogtulajdonos.

Újabb fejlesztőcéget vett a Netflix

Fél éven belül már a harmadik fejlesztőcsapatot kebelezi be a Netflix. Ezúttal az amerikai Boss Fight Entertainment stúdiójára csapott le a játékiparral kacérkodó streamingszolgáltató.

Fortnite - marad az építkezés nélküli játékmód?

Habár eredetileg limitált idejű játékmódnak hirdették meg, a jelek szerint tartósan velünk marad a Fortnite építkezés nélküli játékfajtája. Ami nem csoda, hiszen a játékosok kifejezetten örültek neki.

Prágába költözhet a S.T.A.L.K.E.R.-csapat egy része

A hírek szerint a GSC Game World feltérképezte a lehetőségét annak, hogy Prágában hozzon létre új irodát, ahonnan a csapat egy része a régi kerékvágás szerint folytathatná a munkát.