Hírarchívum - 2022. március

Hamarosan elrajtol a Space Punks nyílt bétája

Heteken belül elrajtol a lengyel Flying Wild Hognál készülő felülnézetes Borderlands, a Space Punks nyílt bétatesztje, aminek a keretein belül teljesen ingyen kipróbálható lesz a négyfős kooperatív játék.

Az EU az iOS-en is kötelezővé tenné a sideloadingot

Már csak az Európai Parlamentnek kell jóváhagynia az úgynevezett Digital Markets Act jogszabályi keretrendszert, amely arra kényszerítené az Apple-t, hogy az iOS-es eszközökön is lehetővé tegye a külsős alkalmazások telepítését.

HWSW: Letartóztatták a Lapsus$ csoport vezetőjét

Hét tinédzsert tartóztatott le a londoni rendőrség a Lapsus$ hackercsoporttal összefüggésben. Köztük egy 16 éves fiút is, aki jó eséllyel a csoport vezetője lehet - írja a HWSW.

Brit toplista: Tiny Tina nem bírt Kirbyvel

Akad pár érdekesség a legutóbbi friss toplistán, elvégre több új megjelenésünk is volt az elmúlt héten. Meglepetés: a Ghostwire: Tokyo még a legjobb tíz közé sem fért be, a Kirby viszont lenyomta Tiny Tina önálló kalandját.

Dátumot kapott az MX vs. ATV: Legends

Már nem kell sokat várni MX vs. ATV-sorozat következő felvonására. A játék megjelenési dátumát egy új trailer társaságában jelentették be a minap, amely a vadonatúj Trails játékmódot mutatja be.

Íme, az idei Oscar-díjátadó nyertesei

Amíg mi aludtunk, átadták az idei Oscar-díjakat. A CODA lett a legjobb film, és ismét volt magyar érdekeltség a díjátadón, hiszen a legjobb látványtervezés kategóriáját a Dűne nyerte, amin Sipos Zsuzsanna berendezőként dolgozott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszavesznek egy kicsit a fejlesztők és kiadók, és a korábbiakhoz képest lényegesen laposabb játékterméssel búcsúztatjuk a márciust. Lássuk, hogy mi vár ránk a következő napokban!

Saját sorozatot vagy filmet kap Nova?

A Deadline értesülései szerint Nova is csatlakozhat a Marvel mozis univerzumához. A projekten állítólag a Moon Knight írója, Sabir Pirzada dolgozik, az viszont még nem eldöntött, hogy film vagy sorozat formájában debütál-e a karakter.

Élőszereplős filmváltozatot kap a Voltron

A Deadline jelentése szerint a Voltron is megkapja a maga élőszereplős filmváltozatát. Ugyan még nincs meg, hogy melyik stúdió csap le a projektre, de a rendező és a forgatókönyvíró személye már ismert.

Új pingrendszert kap az Overwatch 2

A Blizzard rendszermérnöke, Gavin Winter egy friss blogbejegyzésben elárulta, hogy a hamarosan bétateszttel jelentkező Overwatch 2 egy új pingrendszert vezet majd be, ami akkor is segíti a kommunikációt, ha éppen nincsen voice chat.