Hírarchívum - 2022. március

Érkezik a GTA+, a GTA Online havidíjas programja

Nagyot szakítanak mostanában a havidíjas előfizetések - még szép, hogy a GTA Online sem marad ki a buliból. A Rockstar bejelentette a GTA+ érkezését, amely exkluzív jutalmakkal halmozza majd el az előfizetőket az újgenerációs platformokon.

LEGO Star Wars - éljenek a gonosztevők!

A legnagyobb történetek éppen csak annyira emlékezetesek, mint a gonosztevőik, a Csillagok háborúja univerzuma pedig nem szenved hiányt az ikonikus rosszfiúkból. Rájuk fókuszál a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga legújabb kedvcsinálója.

Leleplezésre vár a Sony Game Pass-kihívója

Régóta jár a szóbeszéd, miszerint a Sony arra készül, hogy egy saját előfizetéses játékkönyvtárral kontrázzon rá az Xbox Game Passre. A pletykák szerint a Spartacus kódnéven futó programot akár már a jövő héten is bemutathatják.

Tiny Tina's Wonderlands - befutott a launch trailer

Kalandra fel, megjelent a Tiny Tina's Wonderlands! A Borderlands-sorozat furcsa, D&D-szerű szerepjátékos körítéssel megspékelt mellékága egy ütős trailerrel készült a premier napjára - csekkoljátok le!

Microsoft: jöjjenek a felhőre tervezett játékok!

Új kiadórészleget nyit az Xbox Game Studios Publishing. A divízió olyan fejlesztőstúdiókkal dolgozik majd, akik céltudatosan a felhőalapú rendszerek technológiájára építenék a játékaikat.

Gran Turismo 7 - jóvá teszik a játékosok sérelmeit

A közelmúltban hatalmas review bombing alá került a Gran Turismo 7, miután a Polyphony Digital megnehezítette a játékbeli pénzgyűjtést. A stúdió azonban hallgatott a visszajelzésekre, és nem marad el a kárpótlás sem.

Dying Light 2 - infók az első sztorikiegészítőről

A Techland már a Dying Light 2: Stay Human megjelenése előtt kijelentette, hogy legalább öt évig támogatják majd újabb tartalmakkal a legújabb zombis játékukat. Vajon mit tartogat a nyáron érkező első sztori-DLC?

Shinji Mikami: ne csak a túlélőhorrorhoz kössetek!

A Ghostwire: Tokyo megjelenésével Shinji Mikami, a Tango Gameworks alapítója reméli, hogy sikerül legyőzni azt a vélekedést, hogy a stúdió csak túlélőhorrorokat gyárt. A jövőben más műfajokban is szeretné kipróbálni a csapatot.

Ismét megmutatkozott a Skyblivion

Tovább folytatódik a Skyblivion-csapat lassan évtizedes küzdelme, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrimon belül újra megalkossák az előző epizódot, az Obliviont. A modderek ismét megmutatták, hol áll jelenleg a projekt.

2,5 milliárd dollárt ért a fejlesztőknek az ID@Xbox

A Microsoft közel kilenc éve indította útjára az ID@Xboxot, amelynek fő feladata az volt, hogy felkarolja és segítse a független fejlesztőket. A redmondiak most összefoglalták, milyen sikereket ért el a program eddig.