Hírarchívum - 2022. augusztus

GC 2022: Kezdődik az idei Gamescom, kövesd velünk az eseményeket!

Alig hevertük ki a Summer Game Fest eseményeit, már itt is a következő nagy durranás, a Gamescom, amit idén újra a régi formájában rendeznek meg. Kövesd velünk az eseményeket!

Egy Gravity Rush-film is készülhet a Sonynál

A jelek szerint a Sony nagy tételben fogad a film- és sorozatadaptációkra, most épp a Gravity Rush feldolgozásáról pletykálnak.

GC 2022: Game Pass-játékként rajtol majd a Dungeons 4

A Kalypso a Gamescom apropóján jelentette be, hogy készül a Dungeon Keeper-szériára hajazó Dungeons negyedik része.

Szeptemberben landol az új Thor-film a Disney+ műsorán

Vészesen közeledik a hivatalos Disney+-nap, ami jó pár újdonságot hoz majd magával a szolgáltatás előfizetőinek - köztük az új Thor-filmet is.

Hivatalos: a jövő év elején érkezik a PlayStation VR2

A Sony véget vetett a találgatásoknak, és egy gyors posztban megerősítette: 2023 elején kerül boltokba a következő generációs PlayStation VR.

Megvan az idei The Game Awards dátuma

A világ legszorgosabb videojátékos showmane, Geoff Keighley bejelentette, hogy december 8-án, immáron kilencedik alkalommal tér vissza a The Game Awards. A díjátadón egy izgalmas új kategóriát is bemutatnak.

A Ubisoft tagadja, hogy Blade-játékon dolgoznának

Habár a mozivásznon jövő ősszel visszatér a Marvel legendás vámpírvadásza, a Ubisoft kijelentette: a napokban felröppent pletykák ellenére nem készül náluk Blade-videojáték.

Marvel's Midnight Suns - Scarlet Witch is bemutatkozik

Újabb hatlmas erővel bíró szuperhős csatlakozik a Midnight Suns csapatához. A HYDRA és Lilith elleni harcból Wanda Maximoff, azaz a Skarlát Boszorkány is kiveszi majd a részét.

Tiger Woodsszal a borítón érkezik a PGA Tour 2K23

A 2K Games alaposan beelőzi golf terén az EA rivális játékát, ráadásul még Tiger Woods is az előbbi mellett tette le a voksát. Bemutatkozott a PGA Tour 2K23.

A God of War magyar szinkronja lesz a SzinkronSarok következő projektje

A Gamekapocsnak adott interjújukban megígérték a SzinkronSarok srácai, hogy nagy durranásra készülnek legközelebb, és nem is beszéltek mellé: jelenleg a God of War magyar szinkronján szorgoskodnak.