Hírarchívum - 2022. szeptember

Így néz ki az NVIDIA RTX Remix által megszépült The Elder Scrolls III: Morrowind

Az NVIDIA kifejezetten moddereket megcélzó projektje, az RTX Remix által könnyűszerrel megszépíthetők a régi klasszikus játékok. Most a The Elder Scrolls III: Morrowind segítségével demonstrálják a technológia képességeit.

Hamarosan mozgás közben is láthatjuk az EA új fantasy játékát, a Wild Heartsot

Az EA a Koei Tecmo és a Dynasty Warriors-játékokat készítő Omega Force csapatával kötött partnerséget, hogy megalkossák a Wild Heartsot.

A Wo Long: Fallen Dynasty producere kiáll a választható nehézségi fokozat hiánya mellett

A Team Ninja stúdió korábbi alkotásai, a Nioh-játékok sem voltak könnyűek, ráadásul a nehézségi fokozatot sem lehetett állítani bennük. Ezt az irányt fogja követni a következő játékuk is.

Marvel's Midnight Suns - lássuk, hogy harcol Magik!

Tovább zakatol a Marvel's Midnight Suns marketinggépezete, ezúttal Magik kerül a középpontba egy kiadós gameplay videóban.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

Brit toplista: harmadik hete vezet a Splatoon 3

Viszonylag eseménytelen hetet zártunk, már ami a dobozos megjelenéseket illeti: erről árulkodik, hogy még mindig vezet a Splatoon 3, a Stray lemezes kiadása pedig a harmadik helyen tudott rajtolni.

A héten ismét hallat magáról a The Callisto Protocol

A jelek szerint hamarosan újra hallunk majd a Dead Space-re hajazó horrorjátékról - ezt egy talán túlzottan is rejtélyes teaserkampánnyal vezették fel a készítők.

Silent Hill: The Short Message - ez lenne az új rész címe?

A dél-koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet adatbázisában felbukkant egy rejtélyes projekt, amely a Silent Hill: The Short Message címet viseli. Ez lehet a sokat pletykált új rész?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de már szeptember végén járunk: az őszi játékdömping továbbra sem enyhül, lássuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk a következő napokban!

Cyberpunk 2077 - a moddereknél is betalált az Edgerunners

A Cyberpunk: Edgerunnersnek hála új erőre kapott a Cyberpunk 2077, és úgy tűnik, a moddereknél is betalált a netflixes animesorozat.