E3 2018
A Bethesda bejelentései
A Bethesda bejelentései
A Bethesda lényegében minden fontosabb sorozatát előrángatta (legalább) egy bejelentés erejéig. Összefoglalónk az újdonságokról.
A Microsoft bejelentései
A Microsoft bejelentései
A Microsoft rakta össze az idei E3 egyik, hanem a legjobb konferenciáját, bejelentésözönnel és rengeteg látnivalóval készültek az expóra.
A Sony bejelentései
A Sony bejelentései
A Sony ezúttal lassabb tempót diktált a tavalyi évhez képest, de a The Last of Usnak és a Death Strandingnek azért így is jutott hely.

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.

E3 2018: Dying Light 2 - négyszer nagyobb térkép

Az idei E3-on mutatkozott be a Dying Light folytatása, ami Adrian Ciszewski, a játék kreatív igazgatója szerint minden tekintetben felülmúlja majd az első epizódot. A térkép például négyszer nagyobb lesz.

E3 2018: Ilyen lesz az Outer Wilds

Az IGN E3-as standjának vendége volt a Mobius Digital egyik kollégája, aki a csapat legújabb játékát, a most már Xbox One-ra is biztosan megjelenő Outer Wildsot mutatta be.

E3 2018: Húsz percig mozog a Starlink

A Nintendo jóvoltából több mint húsz percen át követhetjük a Starlink: Battle for Atlas játékmenetét. A szokásos repkedés és lövöldözés mellett ezúttal beleleshetünk a hajóépítésbe és tiszteletét teszi Fox McCloud is.

E3 2018: Cyberpunk 2077 - cél a jelenlegi generáció

A Cyberpunk 2077 küldetéseiért felelős Patrick Mills a Game Informernek megerősítette, hogy a szóbeszédekkel ellentétben a játék nem a következő, hanem a jelenlegi generációt célozza meg.

E3 2018: Az új Xbox a magasabb framerate-re hajt

A Microsoft az E3-as konferenciáján megerősítette, már dolgoznak a következő generációs Xboxon. Egy későbbi videóinterjúban Phil Spencer aztán elárulta, mi is a fő cél az új konzolnál.

E3 2018: PlayStation 5 - az AMD adja a gép lelkét

A Forbes beszámolója szerint a komoly politikai belharcoktól szenvedő AMD a következő konzolgenerációt sem fogja kihagyni, így a Microsoft mellett a Sonynak is ők szállítják majd a PS5 lelkét adó GPU-t és CPU-t.

E3 2018: Nézzünk bele az új Adventure Time-ba!

A jövő hónapban érkező Adventure Time: Pirates of the Enchiridionban Jake és Finn Ooo Landre utaznak, amit sajnos árvíz sújt. A két jó barát szerint ez nincs rendjén, és kiderítik, mi történt a szigettel! Trailer és gameplay érkezett.

E3 2018: Jöhet még egy kis Spider-Man gameplay?

Az Insomniac Spider-Manjét már láttuk mozgásban az idei E3-on, de nem eleget! Most itt egy újabb felvétel, amely a város felfedezését mutatja be, kötöttségek nélkül. Jó egy időre elszakadni a főmisszióktól.

E3 2018: Beyond Blue - a Never Alone alkotóitól

Az alaszkai folklór után az óceán mélyére merülünk a Never Alone készítőinek legújabb játékában, amit a BBC Studiosszal közösen raknak össze. Egy expedíciós csapat tagjaiként olyan világ tárul elénk, amiről nem is álmodnánk.

E3 2018: Ace Combat 7 - légi harc esőben is

Az E3 utolsó napjára csak befutott az Ace Combat 7: Skies Unknown kedvcsinálója. Ha jól számoljuk, ez már a harmadik Los Angeles-i expó, amin a Bandai Namco arcade repülős címe tiszteletét teszi. És még mindig bitang jól néz ki.

E3 2018: Több PS4-exkluzív játék is készül

Az idei E3 Sony-konferenciája hagyhatott némi hiányérzetet a rajongókban, de Shuhei Yoshida egy interjúban elárulta, bőven van még a tarsolyukban olyan játék, ami kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.

E3 2018: Újra felbukkant az Ashen

Nem cseng ismerősen az Ashen neve? Nem veled van a gond, a 2015-ben bemutatott kaland évek óta alig hallatott magáról, így kész csoda, hogy idén már játszható változatban volt kipróbálható Los Angelesben.

E3 2018: Pazarul fest a Dragon Quest XI

A Square Enix egy tekintélyes demót villantott a tegnap esti streamjében, így most hosszabban is belenézhetünk a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age angol nyelvű változatába. A JRPG szeptemberben landol PS4-en és PC-n.

E3 2018: Mario + Rabbids - Donkey Kong akcióban

Az idei E3-on újra megmutatta magát a Switch egyik legjobb taktikai játékának, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-nek az első nagy DLC-je, amit a Donkey Kong-témára húztak fel a fejlesztők.