Hírarchívum - 2010. december

Xbox 360, Kinect, HDTV - Megvan a nyertes!

Lezárult a Gamekapocs és az Überkonzol ünnepi, tudásalapú nyereményjátéka. Az Xbox 360 konzolt, Kinectet, 82 centis Full HD LCD TV-t és 5.1-es fejhallgatót tartalmazó giga csomag nyertesével az imént beszéltünk telefonon, a nickje pedig lapozás után máris olvasható!

NASCAR The Game 2011 - az első fejlesztői napló

A jenkiknél hatalmas rajongótábora van a többnyire oválpályákon zajló őrületnek, ott bizony tényleg megmutatkozik, milyen jól is vezet a pilóta. NASCAR-játék már elég régen nem készült, az EA cserben hagyta a szériát, a jogokra meg az Activision vetődött rá - íme az első fejlesztői napló a játékból.

Hivatalos Kinect-támogatás PC-n is?

Egy koreai játékfejlesztő meg van győződve arról, hogy a Microsoft a közeljövőben hivatalosan is elérhetővé teszi a Kinect-támogatást a PC-s felhasználók számára - nyilatkozta a GamePrix alkalmazottja az IncGamersnek. Elsőként egy online játék használná ki a mozgásérzékelésben rejlő lehetőségeket.

Januárban jelenik meg a DC Universe Online

Szinte az utolsó utáni pillanatban jelentette be a Sony Online Entertainment a népszerű képregényes univerzum alapján készült MMO megjelenési dátumát - ezek szerint a jelenleg is zajló bétateszt kirívó hiányosságokat nem mutat fel, pár hét várakozás után a kezünkbe is vehetjük.

Újra hallat magáról a Natural Selection 2

Már több mint egy éve nem hallottunk az Unkown Worlds legújabb játékáról, mely eredetileg egy Half-Life 2 modnak készült, ám kinőtte magát és teljes árú játékként jelenik meg a közeljövőben. A bétateszt jelenleg is zajlik a Steamen, most pedig befutott a legújabb előzetes.

Április környékén indul a Gears of War 3 béta

Mike Capps, az Epic Games elnöke szerint a szerencsés kiválasztottak már tavasszal belevethetik magukat a Gears of War 3 zárt bétatesztjébe. Ehhez persze be kell ruháznunk a Bulletstorm Epic Editionbe, ugyanis abban találjuk a bétához szükséges kódot. Az őszi megjelenésre már bugmentes multit szeretnének.

Pár évet még várni kell a Mafia 3-ra

A Take-Two fejese, Strauss Zelnick nyilatkozott elsőként a 2K Czech gengszterjátékának következő fejezetéről, ami felettébb jó hír, hogy a szélsőséges kritikák ellenére a kiadó lát fantáziát egy újabb maffiatörténetben. A hír puszta tényén kívül annyit tudni még, hogy jövőre még tuti nem játszhatunk vele.

Megfilmesítik a Madden-átok jelenségét

Filmet készít az Electronic Arts a Madden NFL, pontosabban az egyik hozzákötődő jelenség, a Madden-átok alapján: az átok régóta él a köztudatban, eszerint az a futballsztár, aki a Madden NFL borítóján pózol, a karrierje összeomlására számíthat. A játékosok nem hisznek a jelenségben.

Halo: Reach - a multis sikersztori számokban

A Bungie a hétvégén kiadott frissítésében közzétett egy nagy felbontású képet is, amelyen a szeptemberben megjelent Halo: Reach multiplayer módjáról olvashatunk statisztikákat. A siker lényegében nem meglepő, a Reach még a Halo 3 eredményeit is könnyű szerrel pipálja le, noha még alig jelent meg.

Videón a Hunted: The Demon's Forge világa

Baljós hangulatú trailer érkezett az inXile csapatának legújabb játékáról, a Hunted: The Demon's Forge-ról. A játék amolyan fantasy Gears of War lesz: főhősei vállvetve rontanak neki több ezer ellenfélnek, a kooperatív módban az egyik játékosnak a közelharc, a másiknak a háttértámogatás nemes feladata jut.