Hírarchívum - 2010. március

Mindenkit meg fog lepni a Natal

A Microsoft úgy gondolja, nagyot léptek előre azzal, hogy nem egy újabb mozgásérzékelős kontrollert fejlesztettek ki. A Natal változatossága mindenkit meg fog lepni.

Még idén megjelenhet az új Red Faction

Bár túl sok konkrét információt nem kaptunk az új Red Factionről, a kiadó THQ elnöke, Danny Bilson igen lelkesen áradozott a projektről egy interjúban.

A Mass Effect 3 is Unreal Engine-t használ majd

Ahogy az első két rész, úgy a sorozatot trilógiává avanzsáló Mass Effect 3 is a harmadik generációs Unreal Engine-t fogja használni, árulta el az Epic elnöke.

Lost Planet 2 - négyen játszva a legjobb

Több, mint öt percen át bámulhatjuk a Lost Planet 2 új videójában, amint négy szerencsés srác kipróbálja a Capcom új akciójátékának kooperatív módját.

Gondok vannak a Modern Warfare 2 DLC-jével

Megérkezett a Modern Warfare 2 első letölthető pályacsomagja, a Stimulus Package viszont egyelőre nem működik - a Microsoft már dolgozik a problémán.

Splinter Cell: Conviction - megjelenés előtti trailer

Végre befejeződtek a Splinter Cell: Conviction munkálatai, a játék két hét múlva boltokba kerülhet! Addig is nézzétek meg a legfrissebb - és talán az utolsó - trailert!

Videonégyes a UFC 2010: Undisputed-ről

Négy új kézikamerás felvétel látott napvilágot a UFC 2010: Undisputedről. A videók lenyűgözőek, érdemes is minden bunyóőrültnek meglesnie őket!

HWSW: Elrajtolt az új GeForce-generáció, papíron

Piacra kerültek az NVIDIA első DirectX 11 kártyái, a GeForce GTX 400 sorozat viszont egyáltalán nem átütő erejű, se nem bombasztikus vétel - írja a HWSW.

Mafia 2 - vélemények a VIP demó verzióról

Paulie, a Mafia2.hu magyar rajongói oldal főszerkesztője épp az imént szólt, hogy a már befutottak az első vélemények a játék VIP demó verziójáról.

A népszerű filmeket is leverte a Modern Warfare 2

Tavaly Nagy-Britannia legnépszerűbb szórakoztatóipari terméke a Call of Duty: Modern Warfare 2 volt - az FPS még az új Harry Potter-film DVD-változatát is legyűrte.