Hírarchívum - 2010. március

Két friss EA Sports MMA előzetes érkezett

A Fight Night Round 4-en alapuló új EA bunyós játék rút kiskacsaként kezdte pályafutását, a két friss előzetesen azonban látszik, hogy igazi hattyú lesz belőle.

Augusztus végén jön a Kane & Lynch 2

A Square Enix bejelentette, hogy augusztus végén kerül boltokba a Kane & Lynch folytatása, a jó hír mellé pedig egy igen hangulatos, kétperces trailert is küldött.

F1 2010 - az első gameplay jelenetek

Az IGN jóvoltából megérkezett a Codemasters Forma 1-es játékának első videója, mely tartalmaz némi gameplay jelenetet is a fejlesztők folyamatos narrálása mellett.

Test Drive Unlimited 2 - újabb infók érkeztek

Ezúttal a norvég GameReactor magazin közölt néhány információt a Test Drive Unlimited 2-ről. Az újság szerint az általuk kipróbált verzió szinte már kész állapotban volt.

Nem csak a DRM-et, de a Ubi honlapját is feltörték

Egy híres crackercsapat tagjai, akik már régóta dolgoznak a Ubisoft DRM védelmének feltörésén, most egy kicsit látványosabb erődemonstrációt tartottak.

Tretton: a PS3 Move csak egy kiegészítő

Jack Tretton, a Sony elnöke szerint a Move csak egy kiegészítő, nem pedig egy kötelező jellegű termék, vagy a korábbi irányítási metódus teljes leváltása.

Molyneux szerint a Heavy Rain a jövő előszele

A Microsoft egyik legnagyobb becsben tartott embere, Peter Molyneux teljesen belezúgott a Heavy Rainbe. Elmondása szerint a Sony játéka a jövő egyik hírnöke.

Mégis elkészülhet az Xbox 360 Slim verzió

Egy kínai gyárból kiszivárgott képen állítólag a vékonyított Xbox 360 alaplapja látható. Vajon a Natal megjelenésével együtt a Microsoft a konzolon is változtatni fog?

Leborotválta bajuszát a Final Fantasy atyja?

Hironobu Sakaguchi, a Final Fantasy teremtője leborotválta volna bajuszát, melyet már születése óta hord? A twitter csatornáján feltűnő kép alapján megijedtünk.

Transformers: War for Cybertron - a kezdetek

Újabb videó érkezett a júniusban debütáló, legújabb Transformers-játékról, melyet a High Moon Studios készít a Hasbro és az Activision égisze alatt.