Hírarchívum - 2010. március

Már készül a Yakuza ötödik része

Kezdünk beletörődni, hogy Yakuza-ügyileg egyre nagyobb lemaradásban vagyunk a japánokhoz képest: itt alig jelent meg a Yakuza 3, a fejlesztők már az ötödik részt készítik.

GameCube-szintű hardver kerül a DS 2-be?

A múlt heti GDC újabb raklapnyi pletykát termelt ki a Nintendo DS utódjáról - a legutóbbi hírek szerint a DS 2 hardvere szinte megegyezik a GameCube-éval.

Júliusban érkezik a Crackdown második része

Igazak voltak az év végi hírek, a Crackdown 2-re valóban nem kell sokat várni: a játék a lazább nyári szezon idején jelenik meg, kizárólag Xbox 360-ra.

PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption?

A Game Informer áprilisi számában említették meg, hogy a vadnyugatra a PC-sek is ellátogathatnak majd - a Rockstar még nem reagált a pletykákra.

Gears of War 3 bejelentés és trailer áprilisban?

Az egyik külföldi magazin titkos, de megbízható forrásra hivatkozva állítja, hogy következő hónapban kapjuk meg az első trailert, rá egy évvel pedig itt a megjelenés.

Splinter Cell: Conviction demó csütörtökön

Az amerikai Xbox Live-on feltűnő Inside Xbox videóban leleplezték, hogy még ezen a héten, egészen konkrétan csütörtökön érkezik a legújabb Splinter Cell demója.

Több Alan Wake DLC még ebben az évben

A Remedy szerint még ebben az évben több letölthető csomaggal viszik tovább a még meg sem jelent Alan Wake történetét, a folytatás pedig a vásárlóktól függ.

Metro 2033 utolsó trailer: küzdj a túlélésért!

Napok kérdése és a boltok polcain láthatjuk viszont a poszt-apokaliptikus BKV szimulátort. Előzetesekből eddig sem szűkölködtünk, a végső trailer még keményen üt!

Hunted - Brian Fargo új akció-szerepjátéka

A legendás játéktervező Brian Fargo és stúdiója, az inXile Entertainment bejelentette legújabb játékát, mely egy klasszikus dungeon akció-szererpjáték, co-op fókusszal.

Hatalmas Level 5 bejelentés érkezik áprilisban

A White Knight Chronicles és a Dark Cloud anyagokon dolgozó Level 5 szerint egy akkora címet fognak bejelenteni áprilisban, ami minden játékos várólistájára felkerül.