Hírarchívum - 2010. július

PS3-ra és Xbox 360-ra is érkezik az NBA Jam

A korhatár besorolásért felelős ESRB honlapját vizslatva tudtuk meg, hogy a korábbi pletykákat megerősítve mégsem Wii-exkluzív lesz az NBA Jam.

The Force Unleashed II - Starkiller, mint szuperhős

A Star Wars: The Force Unleashed II-re Starkiller igazi szuperhőssé és a sorozat fontos szereplőjévé vált, mondják a játék fejlesztői az új videónaplóban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Súlyos hét lesz ez, főleg Starcraft-rajongó PC-tulajdonosoknak. A többiek is számíthatnak egy-két érdekességre, de azért érződik, hogy uborkaszezon van.

A Digital Extremes készíti a The Darkness 2-t?

Egy környezeti elemek kialakításáért felelős fejlesztő önéletrajzából az derül ki, hogy a Digital Extremes több fejlesztés alatti címen dolgozik, köztük a The Darkness 2-n.

LittleBigPlanet 2 - nem csupán egy platformer

A Comic-Conon a Media Molecule is képviseltette magát a LittleBigPlanet 2-vel, ahol egy játszható demóval is kedveskedtek a látogatóknak.

Twisted Metal - infók San Diegóból

David Jaffe és gárdája az Eat.Sleep.Play saját konferenciáján közölt jó pár új részletet a Comic-Conon a jövőre megjelenő Twisted Metal újragondolásról.

StarCraft 2: a gyűjtői kiadás közelebbről

Egy ínycsiklandozó kicsomagolós videó látott napvilágot, amelyben a szerencsések már közelebbről is szemügyre vehették a gyűjtői kiadás tartalmát.

Dragon Age 2: könnyedebb, de akciódúsabb

A Comic-Conon demózta először a Bioware a nagy sikerű szerepjátékuk folytatását, a Dragon Age 2-t. A résztvevők között eléggé vegyes fogadtatásban részesült.

Mégsem lesz új Cole az InFamous 2-ben

Habár annak idején sokan szidták az első rész főszereplőjét, a rajongók reakciója miatt a Sucker Punch mégsem változtatja meg Cole külsejét a folytatásban.

Neil Patrick Harris is a hangját adja Pókembernek

A Comic-Con miatt a napokban több figyelmet kap a Spider-Man: Shattered Dimensions, mint általában, de kik vagyunk mi, hogy megtagadjuk a rajongóktól az új infókat?