Hírarchívum - 2010. július

Bejelentésre készülnek a BioShock fejlesztői?

A BioShockot fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!

God of War: Ghost of Sparta - rettegj, Midas király!

Rusnya óriások, vérengző kutyák, a pokol lakói és az elmaradhatatlan Eiffel-tornyot megszégyenítő építmények - bizony, Kratos visszatér szeretett kézikonzolunkra, a PSP-re.

Klasszikus PSone-os Disney játékok jönnek PSN-re

Az Amazon szellőztette meg azon infókat, miszerint a Playstation első generációján hódító Disney-s címek látnak napvilágot az amerikai PlayStaton Store-on a héten.

Dead Space képregény és animációs film érkezik

Az EA tovább építi a népszerű horror-univerzumot, a Dead Space 2 januári megjelenése kapcsán képregénnyel és újabb animációs filmmel bővül a vérfagyasztó krónika.

Új Xbox logoval jelentkezik jövöre a Microsoft?

A Microsoft nemrégiben zárt ajtók mögött tartott konferenciáján leplezte le a cég 2011-es terveit, melyben termékeiket új logoval és szlogennel látják el.

Street Fighter X Tekken bejelentve

Ahogy azt mi is megjósoltuk, nem volt véletlen a Capcom és a Namco vezéreinek közös mulatása nemrégiben, San Franciscoban. Crossoverek unikuma jött el.

Kingdoms of Amalur: Reckoning - az első látnivalók

Elindult a Kingdoms of Amalur: Reckoning hivatalos honlapja, amely az első információk mellett jó adag látnivalót is tartogat a szerepjátékosok szerelmesei számára.

LittleBigPlanet 2 - lesz gyűjtői változat is

A PlayStation Blogon felfedték végre a LittleBigPlanet 2 végleges megjelenési dátumát, egyúttal bejelentették: lesz gyűjtői változat, nem is akármilyen!

Űrcsata is lesz a Star Wars: The Old Republicban

Egyre terebélyesedik a Star Wars: The Old Republic fícsörlistája, a Comic-Conon éppen azt jelentette be a Bioware, hogy űrcsaták is lesznek az MMORPG-ben.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár a World of Warcraftot nem sikerült letaszítaniuk a trónjáról, a Ninja Blade és a King Arthur jól szerepeltek a múlt héten, így ők állhattak a dobogó többi fokára.