Hírarchívum - 2010. augusztus

Portal 2 - a szimpla multi káoszba torkollott volna

A Valve a fejlesztés kezdetén szeretett volna egy versenyképes multiplayer opciót is bevezetni a co-op mellett, de elmondásuk szerint az csak az első két percben lett volna érdekes és izgalmas. Ezért ezt a lehetőséget kivágták a végleges játékból.

Postal III - vérontás a köbön

Régóta nem hallottunk a Running With Scissors botrányjátékáról, ám legutóbb Kölnben végre bemutatták a játék jelenlegi formáját. Pár mókás és egyben explicit képsorokkal lehetünk gazdagabbak. Ha nem látod a tömegmészárlás közbeni iróniát, a Postal III nem a te játékod lesz.

Jövőhéten jön az Assassins Creed 2 GOTY

A rendkívül nagy sikerű AC2 jövő héten új kiadás formájában, mégpedig GOTY csomagolásban jelenik meg. Ha valami oknál fogva netán lemaradtál volna a reneszánsz Itáliába költöző sorozat első epizódjáról (a Brotherhood a második lesz ugye), akkor most a lehető legjobb módon pótolhatod.

Itt a Nuclear Dawn előzetese

A Nuclear Dawn modern kori újragondolása már csak nyomokban emlékeztet a néhai PS-es részre. Igazi kereskedelmi cucc lesz, hőseinket izometrikus nézetből is terelgethetjük. A poszt-apokaliptikus világnézet elég felkapott téma manapság és a Source Engine még ma is képes meglepetésekre.

Valve: mi magunk fogunk Half-Life filmet csinálni

Gabe Newell szerint eddig egyetlen olyan ötletet, vagy fogatókönyvet sem kaptak a Half-Life megfilmesítésével kapcsolatban, amivel elégedettek lettek volna. Éppen ezért a kissé túlsúlyos cégvezér úgy gondolja, az lesz az egyedüli jó megoldás, ha ők maguk készítik el a mozit.

Nem megy vissza a világháborúba a Call of Duty

Legalábbis a Treyarch semmiképpen nem szeretne újra 2. világháborús FPS-t készíteni, mert már kicsit elegük van a témából. Ennek ellenére szerintük a téma egyáltalán nem halott, csak friss megközelítésre van szükség, ahogy azt ők is tették a World at War esetében.

id Soft: még várni kellene a 3D-s játékokkal

Az id Software egyik istensége, Todd Hollenshead szerint ugyan a 3D és a játékvilág jól működik együtt, de úgy érzi, kicsit gyors a tempó, s ha elhamarkodják a dolgot, annak nem lesz jó vége. Ezen kívül még sokallja a 3D-s televíziók árait is, csak úgy mellékesen.

Képlopatok az új Kinect dashboardról

Elkezdődött a Kinect-kompatibilis új Xbox 360 dashboard bétatesztelése, a meghívottakat pedig láthatóan nem nagyon tartotta vissza a titoktartási szerződés, így néhány tévéről lőtt képen láthatjuk viszont, milyen változások érik majd a konzol kezelőfelületét.

Marvel vs. Capcom 3 - a hősök egymásnak esnek

Egy fincsi gameplay videó látott napvilágot a Capcom gondozásában készülő MvC 3-ból, melyben Joe, Chris Redfield, Chun-Li és Amaterasu ugrik egymásnak. Még a GC-s élmények tobzódnak bennünk.

BioShock 2: Minerva's Den DLC augusztus végén

A kissé lagymatag multis kiegészítések mellett a Minerva's Den a BioShock 2 egyjátékos élményére koncentrál majd, ahol egy teljesen új karakter bőrébe pattanhatunk, hogy a tenger alatti város egyik szegletét vonjuk fennhatóságunk alá.