Hírarchívum - 2010. augusztus

Bejelentéssel készül a Sony a jövő hétre

A Sony egyik alelnöke szerint egy konzol sikerét nem a konzolháború, hanem az új címek határozzák meg, és úgy tűnik, a kolléga nem a levegőbe beszélt: a japánok Amimono címmel új teaser oldalt lőttek fel az internetre, amelyen a visszaszámláló szerda éjjelre ígér - feltételezhetően - új bejelentést.

Move támogatással érkezik az inFamous 2?

Lassan már általánosnak mondható, hogy nem is igazi Sony-exkluzív cím az, amely valamilyen formában ne támogatná a japánok mozgásérzékelős technológiáját. Szerencsére a Sucker Punch teljes mértékben fejet hajt a nép és cég döntéshozóinak akarata előtt.

The First Templar - a Szent Grál titka

Még a Gamescomról származik az alábbi trailer a kissé langyos figyelemmel kísért The First Templarból. Első ránézésre kimondott Assassin's Creed koppintásnak tűnik a Haemimont Games játéka, ám ezúttal a középkori templárok rendjének nagyszabású kalandjába csöppenünk. Vitathatatlanul vannak érdemei.

A Criterion már 2002-ben is NFS-t akart készíteni

A Criterion Games felfedte, hogy 8 évvel ezelőtt nagyon közel voltak egy Need for Speed játék elkészítéséhez. A Need for Speed: Split Second alapja kaszkadőr mutatványokon alapuló versenyezés lett volna.

2011-re csúszik az L.A. Noire

Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy az első, ez év végi megjelenési dátumot hirdető pletykák igaznak bizonyulnak? Pacific Crest Securities kiskereskedői szerint a Take Two jövő évig biztosan jegeli a Rockstar minden eddiginél autentikusabb 40-es, 50-es éveket bemutató kalandjátékát.

7 percen keresztül mozog az AC: Brotherhood

Immáron normális minőségben is megtekinthető az idei GC-n demózott Assassin's Creed: Brotherhood prezentáció, amely az új gameplay fícsörökről lebbenti fel a fátylat. Az előző rész óta eltelt egy év elégnek bizonyult új innovatív elemekkel gazdagítani a templárok elleni küzdelmet.

Részletek a Red Dead Redemption utolsó DLC-jéről

A Rockstar felfedte a Red Dead szeptember 21-én érkező, Liars and Cheats névre hallgató letölthető tartalom részleteit, mely jelen állás szerint az utolsó ilyen lesz a sorban. Szerencsére mindazon lényeges finomságokat is tartalmaz, ami már a Free Roamban is benne voltak.

Medal of Honor - Bukott angyalok előzetes

A nyáron lezajlott multiplayer béta erősen megosztotta a nagyközönséget, a DICE elejét vette a rossz élményeknek, ennek okán már egy újabb trailerrel kedveskedtek nekünk, melytől az online móduszra fanyalgók szíve is megenyhül. Állítólag a játék szinte teljesen átalakult.

Top Gear videojáték érkezik?

A brit BBC televíziós társaság eltökélte, hogy népszerű, saját gyártású produkcióit játékformában is megnyomja. Ez az jelenti, hogy kishazánkban is sikerrel vetített, autócsodákat tesztelő Top Gear is kap egy játékadaptációt, de nem feltétlenül kell nagykonzolos változatokra gondolni.

TGS 2010: Befutott a Final Fantasy XIV trailere

Nagy reményeket táplálunk a Square Enix soron következő Final Fantasy MMO-ja iránt, a nyílt béta hamarosan kezdetét veszi, bárki csatlakozhat, aki akar. Mellesleg a Tokyo Games Show-n is képviseli magát a cucc, ennek kapcsán futott be a legfrissebb előzetes.