Hírarchívum - 2010. augusztus

Biblia MMO készül

Német fejlesztők tolmácsolásában online játék készül a szentírás alapján, ha hithű kereszténynek vallod magad, akkor jó eséllyel ki fogod próbálni, mások is, a sajátos témaválasztás miatt. Ábrahám és leszármazottaik akcióban a megvilágosodás felé!

Ezeket a kormányokat támogatja az F1 2010

A Codemasters kiadott egy listát, melyben leírja, mely kormányokat és egyéb vezérlőket támogat az F1 2010. Ha korábban vásároltál valami csilli-villi Force-Feedbackes csodát, jó eséllyel a te cuccod is köztük lesz majd.

Red Dead film készül Brad Pitt főszereplésével?

A Rockstar vadnyugati sandbox játéka olyan jól sült el, hogy Hollywood is arrafelé kacsingat, hogy egész estés mozit készítsen a Red Dead Redemption alapján. A források szerint a főszereplő személyének eljátszására olyan nagy név esélyes, mint Brad Pitt.

WRC 2010 - az első mozgókép

A hivatalos WRC licenszet a magáénak tudó játék eddig nem igazán keltette fel a sportág szerelmeseinek figyelmét, hiába az idei szezont feldolgozó autó és helyszínkínálat, a vélemények erősen megosztottak voltak. Talán az első mozgókép megjelenésével mindez megváltozik.

Crysis 2 - trailer a limitált kiadáshoz

A Limited Editiont még véletlenül se tévesszük össze azzal a gyűjtői kiadással, amelyikhez a Nanosuit hátizsák tartozik. Viszont, ha olcsóbban szeretnéd megúszni a vásárlást, de herótod van a puritán alapkiadásoktól, akkor ezt a csomagot veszed meg a játék megjelenésekkor.

Tom Clancy's RUSE demó a Steamen

Ezt is megértük: ki tudja hány hónappal ezelőtt zavartunk le egy bétatesztet a RUSE-ból, s akkor úgy tűnt, a megjelenés már igen közel járhat. A Ubisoft háza táján aztán problémák merültek fel, a játék sokat késett, s még mindig csak a demót kaptuk meg. De az legalább megjött!

James Bond 007: Blood Stone - Isztambul előzetes

Határozottan nem tűnik rossznak az új James Bond játék, amiben nagyon reménykedünk, hiszen a klasszikus GoldenEye mai napig a Gamekapocs egyik kedvenc FPS-e. Az új előzetesben kapunk némi autós üldözést, verekedést, meg mindenféle akciót, ezerrel.

Befutott a DJ Hero 2 végleges tracklistje is

A DJ Hero 2 a már kitaposott ösvényen megy tovább, de ha lehet, akkor még az elsőnél is királyabb számokat vonultat fel. Már csak abban reménykedünk, hogy ezúttal maga a játék is egy kicsit sikeresebbé válik, mint a tavaly megjelent előd, bár ez tavaly sem az újságírókon múlott.

Videójáték-csatorna indul az Egyesült Királyságban

Ginx TV néven indul az Egyesült Királyság első, teljesen a játékokra összpontosító tévéadója. A csatorna egész nap sugározni fog, a hét minden napján, s igyekszik majd minden rétegeket kiszolgálni, a hardcore arcoktól kezdve a casualokon át, bár kezdetben még az utóbbiakon lesz a hangsúly.

Dragon Age 2 bővített trailer

Már a Gamescomon láthattuk elsőként előzetest a Bioware szerepjátékának folytatásából, most némileg kibővített formában, több új render jelenettel tarkított mozgókép bukkant elő. A render képsorok bőven megadják az alaphangulatot, bár mi már játékmenet közbeni pillanatokra is vetnénk néhány szigorú pillantást.