Hírarchívum - 2010. augusztus

FIFA 11 - így leszel profi kapus

Nem mindenki szeretett kapus lenni, anno az iskolában a legbénábbakat állították be a kapuba, mára ez már egyáltalán nincs így. A kapusok a csapat talán legmeghatározóbb emberei. A FIFA 11 külön játékmódot szentel nekik, az új videóban pedig kitanulhatjuk a szakma csínját-bínját.

Megvan a Rock Band 3 teljes dallistája

Az MTV megerősítette soron következő ritmusjátékuk, a Rock Band 3 83 híres nótát felölelő tracklistáját. imi Hendrix, Avenged Sevenfold, The White Stripes, The Cure, Bob Marley, Def Leppard slágereit akár billentyűkön is eljátszhatjuk.

Hivatalos Kinect kiegészítők érkeznek

Bár még maga a várva várt mozgásérzékelős szenzor sem érkezett meg, a Perfomance Designed Product nevű cég a Microsofttal karöltve hivatalos Kinect kiegészítőket dob a piacra. Fali állvány, TV-re csíptethető állvány mindig jól jön, ugye?

Több japán stúdió lehet multiplatformos

A japán stúdiók, és főként a Konami nagy tapasztalata a GamesCommal kapcsolatban, hogy a jövő mindenképp a multiplatform lesz számukra, és a többi japán fejlesztő számára is. Ezen kívül meglepődtek, hogy Európában még mindig mennyire népszerű a PC-s játék.

Élő multi az Xbox és a Windows Phone 7 között

A Microsoft már teljes erővel dolgozik rajta, hogy előbb-utóbb megvalósulhasson az Xbox 360 és az új Windows Phone 7 közötti valós idejű többjátékos üzemmód. De ez egyelőre még a jövő zenéje, a startkor még ne számítsunk erre a lehetőségre.

Teljes a bizalom a Respawn irányába

Az Electronic Arts teljesen megbízik a volt Call of Duty fejlesztők új stúdiójában, s korábban soha nem látott módon lazán tartják a pórázt. Mindezzel együtt a Respawn még nagyon a dolgok elején tart, így jó időbe tellhet, mire bármit is látunk tőlük.

GC 2010: Angyali Booth Babe-k videón

A Gametrailers végre leközölte a szokásosnak mondható videóját, amely a Gamescomon fellelhető, ágyéktájat ingerlő hosztesz-babákat helyezi előtérbe. Mindenféle sallangdumától mentesen, csak a lányok kerülnek terítékre a maguk testi valójában.

Októberben jelenik meg a Saw II: Flesh and Blood

A Konami megerősítette, hogy Jigsaw következő csapdáiba, október 19-én sétálhatunk bele önként és dalolva Xbox 360-on és PS3-on. Természetesen a megjelenés összhangban van a legújabb, sorrendben a hetedik Fűrész film premierjével.

Törölték a This is Vegast

Egy újabb ígéretesnek tűnő fejlesztésnél húzták le a rolót. A This is Vegas a maga neonfényes éjszakáival, a főhős áttivornyázott szerencsehajhász életmódjának bemutatásával még jól is elsülhetett volna. Ám a munkálatokba több kedvezőtlen tényező is beleszólt. Meg is lett a böjtje.

EA: A fejlesztési költségek "már tetőztek"

Az EA Partners vezére szerint a játékok költségvetése már fordított arányba indult, el, tehát nem lesz általános a 100 millió dollárt is meghaladó csúcsfejlesztések születése. Sőt, inkább az olcsóságot és a minőséget helyezik előtérbe.