Hírarchívum - 2011. január

PlayStation Move Heroes - februárban demó

A Sony bejelentette, hogy még a végleges változat márciusi megjelenése előtt játszható demóval kedveskednek a játékosoknak a Ratchet and Clank szereplőit is felvonultató, kizárólag a mozgásérzékelős technológiát előtérbe helyező PlayStation Move Heroesból. A platformjátékok szerelmesei örülhetnek.

Killzone 3 - fejlesztői fejtágítás

Két új fejlesztői naplóval gazdagodhatnak a Killzone-fanatikusok, hiszen mi sem lehet annál jobb, mint a munkálatok érdekességeit tanulmányozni. Az első videóban az átvezető jelenetekről libben le a fátyol, ahol valódi színészek működtek közre, a másodikban a játékmeneti sajátosságokat taglalják.

A teljes NGP-bejelentés, HD-minőségben

A múlt hét kétségtelenül legnagyobb érdeklődést és visszhangot kiváltó híre a Sony Next Generation Portable bejelentése volt a PlayStation Meetingen. Sajnos a netes közvetítések eléggé gyatra minőségűek voltak, ám végre megérkezett az egész rendezvény nagy felbontású felvétele.

Csonttörő Mortal Kombat előzetes érkezett

A Warner Bros. ránk szabadította a Mortal Kombat legújabb trailerét, melyben a röntgensugarak mögé nézünk és megtekinthetjük, hogy milyen belső sérüléseket szenvednek harcosaink egy jól bekapott ütés során. Ha nem félsz a behorpadt koponyáktól és a törött bordáktól, mindenképpen nézd meg.

OPF: Red River - üdvözlet Tádzsikisztánban

A múltkori fejlesztői napló után van szerencsénk egy trailert is prezentálni nektek, mely az Operation Flashpoint: Red River helyszínét, Tádzsikisztánt mutatja be. Annyi már most biztos, hogy az amerikai tengerészgyalogosok dolga most sem lesz egyszerű, a gerillák számtalan helyen tudnak borsot törni az orruk alá.

Késik a LEGO Star Wars III

Egy hónapot csúszik a LEGO Star Wars harmadik részének megjelenése, jelentette be a LucasArts. A készítők az extra várakozásért cserébe, kiadtak egy új fejlesztői naplót, amelyet a játék "szinkronmunkálatai" kapcsán vettek fel - idézőjelben, mert ugye a LEGO-játékokban nem sokat beszélnek a karakterek.

Májusban rajtol a 3DS digitális boltja

A nyugati premier után két hónappal, május végén nyitja meg kapuit a Nintendo 3DS digitális boltja. A Nintendo a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében árulta el, hogy az üzlet - amely a korábbiakhoz képest jelentős fejlődésen esett át -egy fimware-frissítésen keresztül válik elérhetővé.

PayPal-ban vár a World of Warcraft farmerekre

Kitilthatják a PayPalról azokat a felhasználókat, akik a World of Warcraftban szerzett aranyukat próbálják meg értékesíteni a rendszer segítségével. A farmerek komoly fejfájást okoznak a Blizzardnak: nem csak reklámokkal árasztják el a játék chatablakát, de az MMORPG világának egyensúlyát is veszélyeztetik.

Megvan a Darkspore megjelenési dátuma

Testközelben a Darkspore megjelenése, az Electronic Arts bejelentette a játék végleges boltokba kerülési dátumát. A Darkspore a Diablo játékmenetére hajaz, éppen ezért fontos megjegyezni, hogy valójában nem folytatása és nem is a kiegészítése lesz a Spore-nak, hanem egy önálló programot üdvözülhetünk.

Játék készülhet Ringo Starr főszereplésével

A The Beatles egykori dobosa ugyan már szerepelt videojátékban, azonban a minap levédette a saját nevét is, ami arra utal, hogy szólóban is játékhős lehet belőle. Persze nyilván nem fog kétméteres pallosokkal és hatvankilós gépfegyverekkel rohangászni, de a hír mindenképpen érdekes.