Hírarchívum - 2011. január

Elemzők: 20 millió Black Ops, 6 millió Cataclysm

A Janco Partners elemzője, Mike Hickey elővette a varázsgömbjét, és megpróbálta megbecsülni, hogyan zárt az Activision a legutóbbi negyedévben. A kiadó csak két hét múlva, február 9-én adja ki a hivatalos pénzügyi helyzetjelentését, addig ezekkel a számokkal kell beérnünk.

Szeptemberig csúszhat a The Old Republic?

Az MCV értesülései szerint nem áll készen a tavaszi indulásra a Star Wars: The Old Republic, az MMORPG szerverei ezért csak az ősszel bőghetnek fel. Az Electronic Arts még nem fűzött kommentárt a hírekhez, de a késés tulajdonképpen nem is lenne meglepő, ráadásul ennyi csúszás még bele is fér.

Jó minőségű videó az NGP-s Unchartedről

Azt már régóta sejtettük, hogy a Naughty Dog egyszer valamilyen hordozható konzolra is összedob egy Uncharted-részt, s így utólag örülünk is neki, hogy megvárták az NGP-t, mert a ma reggel látottak után finoman szólva is letettük a hajunkat. A GameSpot jóvoltából jó minőségű gameplay videó érkezett a játékról.

A Next Generation Portable közelről, videóval

Az Engadget munkatársainak lehetősége nyílt elég közelről lefilmezni a Sony új hordozható eszközét, így már részletesen is megcsodálhatjuk a külsőségeket, a dual-analóg karokat, a meggyőző formákat és az első, illetve a hátsó touchpadot. Lenyűgöző és igényes japán megvalósítás!

NGP - terítéken a játékfelhozatal

A Tokióban bemutatott NGP mit sem érne megfelelő játékfelhozatal nélkül, így a rendezvényen számos nagy sikerű cím jelentkezett NGP-változattal, s bár még hivatalosan sok játék nincs is bejelentve, csak említésszintjén léteznek, a Sony szerint igen könnyű PS3-ról portolni a kézikonzolra.

Az első Op. Flashpoint: Red River fejlesztői napló

Az év második negyedévében kel birokra ismét az Operation Flashpoint harmadik részre az eredeti fejlesztők által készített ArmA II ellen, a Codemasters lassan elkezdi tolni a finomabbnál-finomabb anyagokat. Most az első fejlesztői naplóban regélnek arról, hogy mi változott a Dragon Rising óta.

Arkham City - Batman és Joker együtt buliznak

A Warner Bros. abszolút meglepetésszerűen dobta ki a Batman: Arkham City új előzetesét, amelyben nem akármilyen fordulat várja a játékosokat: Batman és Joker kivételesen nem egymást csépelik, hanem együtt csépelnek, mégpedig sok-sok rosszarcút. Kötelező anyag.

Amit még nem tudtál a TES V: Skyrimről

Szinte minden napra akad némi infómorzsa a Bethesda szerepjáték-sorozatának újabb uralkodójáról: a Game Informer ugye eleve a szívén viseli a játék készültét, ám egy holland szaklap, a Power Unlimited magazin is megszellőztetett ezt-azt a Skyrimből. Ebből szemezgetünk most.

Dead Space 2 - fejlesztői napló a fényekről

Mint minden horrorjáték lényeges elemei a mesteri fény-árnyék effektek, a Visceral Games is éjt nappallá téve azon fáradozott, hogy ezzel kellően megalapozza a hangulatot. Erről szól a fejlesztők legfrissebb videónaplója, pluszban szereztünk fél tucat képet az iPhone-iPades verzióból is.

Killzone 3 - három hét múlva jön a demó

Egy héttel a Killlzone 3 megjelenése előtt válik letölthetővé a játék demója is, de ha van PlayStation Plus hozzáférésed, akkor még korábban vetheted bele magad az ISA és a Helghast Birodalom háborújába. A demóból két verzió készül: egy 2D-s és egy 3D-s.