Hírarchívum - 2011. január

Zakatol a Crysis 2 multiplayer

Mától minden Gold-tagsággal rendelkező Xbox 360-tulaj számára elérhető a Crysis 2 többjátékos demója, ennek folyományaként elárasztanak minket az ilyen-olyan gameplay vigasságok. A Skyline térképen két játékmódban - Crash Site és Team Instant Action - is próbára tehetjük magunkat.

Angry Birds 2 - itt vannak az első képek?

Egy német televíziós csatorna mutatta az Angry Birds "új változatát", mely akár egy teljesen új rész is lehet a Rovio boszorkánykonyhájában, netán csupán egy új letölthető tartalom. A hivatalos állásfoglalásra még várni kell, de annyi bizonyos, hogy a folytatás sokkal részletesebb környezetet vonultat fel.

Nyolc óránál is hosszabb a Homefront kampánya

A Kaos Studios bővebben is elkezdett regélni a Homefront egyjátékos kihívásáról: szerintük a játékidő valahol nyolc óra és egy teljes nap között van, egyben beismerték, hogy játékukra nagy befolyással volt a Valve Half-Life-ja. Ezek pedig egyáltalán nem egy átlagos FPS ismérvei. Befutott a hivatalos gépigény is.

A Ghostbusters: Sanctum of Slame helyszínei

A letölthető játékok hírnevét öregbíti majd az új Szellemirtók játék, és hasonlóan Lara Croft legutóbbi kalandjához, a harmadik személyű nézetet izometrikusra cserélték fel a készítők. A Terminal Reality számos, a filmekből is ismert helyszínt mozgat meg, ezekből csemegézik a legújabb előzetes.

A DC Universe a Sony Online büszkesége

A hónap elején megjelent DC Universe lett a Sony Online Entertainment eddigi leggyorsabban fogyó játéka a cég fennállása óta, ezt maga a stúdió elnöke, John Smedley jelentette be. Szó ami szó, rá is fért már a siker, hiszen az EverQuest első része óta nem tudott igazán kiemelkedő sikereket felmutatni.

Képeken a Silent Hill: Downpour

Megérkezett az első komolyabb képmennyiség a nyolcadik Silent Hill-játékról, a Downpourról. Húsz darab új screenshotot és koncepciós rajzot töltöttünk most föl a galériánkba, amelyen többek között az új főhős, illetve a játék két helyszíne is megtekinthető. Csekkoljátok őket!

L.A. Noire - hivatalosan is elérhető az új trailer

Hivatalosan is megjelent az L.A. Noire második előzetese, amelynek a végén immár ott virít a játék végleges megjelenési dátuma is. A tavasz papírforma szerint sűrűsödik a játékpremierek tekintetében, és az előzetes anyagok alapján a Team Bondi játéka semmi esetre sem maradhat majd ki a gyűjteményünkből.

Befutottak a FIFA 12 első információi

A szokásosnál korábban kezdtek el fecsegni a FIFA-sorozat fejlesztői az aktuális részről. Bár a FIFA 12-t még be sem jelentették formálisan, a játék producere a brit Official PlayStation Magazine-nak már elárult néhány dolgot, amit mindenképpen szeretnének kijavítani a folytatásban.

Érkezhet a Mátrix negyedik és ötödik része

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk aktuális bejegyzése nem éppen kispályás téma: Keanu Reeves beszélt ugyanis arról, hogy a Mátrixot készítő Wachowski-testvérek már dolgoznak két újabb folytatáson, ráadásul mindezt 3D-ben tervezik. Forradalom készül.

PSP 2 - lesz 3G, de telefonálni nem tudunk

Újfent zakatolt a PlayStation Portable szappanopera, a legutóbbi belsős körökből kiszivárgott információk szerint a Sony következő generációs handheld gépe ugyan támogatja a 3G-s hálózatok használatát, de telefonálni már nem tudunk a készülékkel. Aki erre vágyik, annak a PS Phone-nal kell beérnie.