Hírarchívum - 2011. január

Nintendo 3DS - kimaradnak az achievementek

A Nintendo fejese, Bill Trinen kifejtette, hogy miért marad ki az Xbox 360 achievementjeihez hasonló jutalmazási rendszer a cég konzoljaiból. Jelen állás szerint úgy nézi ki, hogy a 3DS felhozatalában sem kapunk semmilyen extrát, amivel az eredményeinket fitogtathatjuk.

Del Toro: A narráció lesz a játékok sarokköve

A rendező szerint a következő évtized videojátékai átveszik a mesemondó szerepét a filmektől. Ugyan ki másnak hinnénk ezt el, mint aki megjárta Hollywoodot, és olyan alkotásokat tett le az asztalra, mint a Faun labirintusa, vagy a Hellboy két része? A történet mindennél fontosabb lesz közeljövőben.

Bulletstorm demó előzetes

A mi mindennapi Bulletstorm előzetesünket add meg nékünk ma. Ez lehetne a Gamekapocs szlogenje az utóbbi pár hétben, ugyanis nem tellik el nap, hogy ne írnánk valamit az Epic és a People Can Fly ígéretes shooteréről. Nos, jó hírünk mára is van: jön a demó! Erről érkezett most egy előzetes.

Ninja Gaiden 3 - komoly változások

Mindenkit más élményekkel gazdagított a Ninja Gaiden 2: engem például többszöri idegbajjal, lelki összeomlással, és egy úttal a sárgaházba. A fejlesztők szerint azonban a harmadik rész egy teljes újrakezdés, ahol mindent a nulláról építenek fel, és tanulnak az előző hibáikból.

Újra támadás alatt a Call of Duty: Black Ops

Szegény Activisionre mostanában rájár a rúd. Nem elég, hogy az egyébként is kissé instabil PS3-as Black Ops miatt folyamatosan támadták őket az elégedetlen vásárlók, ráadásul a Sony konzoljának hackelése miatt a csalók is ellepték a Modern Warfare szervereket. A sztori folytatódik.

Mortal Kombat - Kratos a PS3-as dobozon

Azt már hónapokkal ezelőtt megtudtuk, hogy PlayStation 3-as ráadásként a God of War főhőse is szerepelni fog a Mortal Kombatban. Azt azonban még nem tudtuk, hogy a Sonynak ez akkora dolog, hogy a még dobozra is felrakják, mint "extra tartalom".

LittleBigPlanet 2 - hatalmas online siker

A LittleBigPlanet sikertörténete egy meglepő dolog: ritkán válik egy ennyire kreatív és ügyes cím egyben ekkora anyagi és közösségi sikerré egyszerre. A folytatásra pedig, úgy látszik, még sokkal inkább rácuppant a tömeg, ugyanis az máris megdöntötte az előd eredményeit.

Portal 2 - nem különböznek a konzolos változatok

Bár Gabe Newell azt mondta az E3-on, hogy a Portal 2 PS3-as verziója lesz a legjobb konzolos változat, ez a kijelentés elsősorban az olyan extrákra vonatkozik, mint a cross-platform játéklehetőség. A szintén Valve-os Chet Faliszek szerint a konzolos változatok lényegében ugyanolyanok lesznek.

Red Faction: Armageddon - NanoForge trailer

Kicsit elfeledkeztünk erről a trailerről a napokban, de most gyorsan pótoljuk, mert kár lenne róla lemaradni. A Red Faction: Armageddon nyúlfarknyi előzetesében a NanoForge kerül bemutatásra, amely eszköz segítségével helyreállíthatunk mindent, amit korábban felrobbantottunk - még azt is, amit nem kellett volna.

Elkészült a Beyond Black Mesa fanfilm

A szükség nagy úr - gondolhatják a Half-Life 2 fanatikusok, ha egyszer a Valve képtelen lepaktálni valamelyik hollywoodi stúdióval egy HL2 mozi kapcsán, akkor a rajongók csinálnak maguknak egyet. Két éve hallottunk először a Beyond Black Mesaról, most eljött az idő, hogy Ti is megtekintsétek! Forró anyag!