Hírarchívum - 2011. január

Itt a Gamekapocs RSS-hírolvasó Androidra

Régóta hiánycikknek számított egy igazán használható RSS-hírolvasó, mellyel a Gamekapocs híreit, bejegyzéseit követhetik nyomon az androidos telefonokat használó olvasóink. Az áttörés megszületett - tölthető az alkalmazás, mellyel igazi érintésbarát körülmények között böngészheted magazinunkat.

Mass Effect 2 PS3 - baj van a mentésekkel

Nem megy könnyedén a Bioware-nak a Mass Effect-széria debütálása a japánok konzolján. Több játékos panaszkodik arra ugyanis, hogy a mentett fájljaik sérültté várnak és nem tudják az állást betölteni. A fejlesztők tudnak a hibáról, és hamarosan orvosolják azt.

Ilyen hardver lesz a PSP 2-ben?

A francia 01net. értesülései szerint majdnem ugyanolyan CPU és GPU lesz a PSP 2-ben, mint az iPad és az iPhone következő változatában. A lap részletes specifikációkat közölt az újgenerációs kézikonzolról, amit nagy valószínűség szerint a holnapi napon fog bejelenteni a Sony.

Moszkvai robbantás feat. Modern Warfare 2

Hétfőn öngyilkos merénylő robbantotta fel magát egy moszkvai reptéren, aminek következtében 30 ember veszítette életét és 180 másik sérült meg. A labda magasan volt, a média pedig lecsapta: a Russia Today a Call of Duty: Modern Warfare 2 hírhedt No Russian küldetését is belekeverte az okfejtésbe.

HWSW: Az Apple terjesztheti el a mobilos fizetést

A Bloomberg szerint az Apple komolyan tervezi egy mobilos fizetési rendszer elindítását, amivel a jövőbeni iPhone és iPad felhasználói a beépített NFC chipet használva költhetnék az Apple rendszerén keresztül pénzüket. Ha sikerül, akkor az Apple nemcsak az IT cégek között lesz az egyik legnagyobb, írja a HWSW.

Fallout: Nuka Break - ismét egy remek fanfilm

Ahogy a videó elején is olvashatjuk, ez egy független, nonprofit csapat filmje - ettől eltekintve kellően szórakoztató. A történet nem egy nagy durranás: pár rettenthetetlen arc nekilát, hogy felkutasson a sivatagban egy palack jéghideg Nuka Colát. Unalmas negyedóra felvirágoztatására tökéletes.

Test Drive Unlimited 2 - alakítsd át a verdádat

Ha még nem lenne herótunk a dögivel érkező TDU2 videóktól, akkor bizonyára mindenki örülhet a következő gyöngyszemnek, melyben csodajárgányunk külső, optikai testreszabhatóságára hívják fel a figyelmet. Egy sznob autótulaj Ibizán nem furikázhat gyári fényezéssel, ugye?

Max Anarchy - új játék a Platinum Gamestől

A Famitsu legfrissebb számából derült ki, hogy min ügyködik éppen a Bayonettát és a Vanquisht is jegyző Platinum Games: a Max Anarchy egy konzol-exkluzív, multiplayer-orientált akciójáték lesz, és többek között a Madworld főhőse is visszatér majd benne - csak éppen ezúttal színesben.

Újabb regény készül a Resistance alapján

Négy év telik el a Resistance második és harmadik része között, amelyből a játékos alap esetben csak annyit tapasztalhat meg, hogy a Chimera-invázió a folytatásra brutálisabbá vált, mint valaha. William C. Dietz viszont a rajongók segítségére siet: regényt ír a Resistance 3 előzményei alapján.

Facebook és Twitter a magyar Xbox Live-on

A Microsoft bejelentette, hogy mától a magyar Xbox Live-on is elérhetővé vált a Facebook és a Twitter, s ezzel megjelent a My Community csatorna is a dashboardon. A szolgáltatások nemzetközi berkekben már tiszteletüket tették a platformon, a novemberben rajtolt hazai rendszerre viszont most érkeztek meg.