Hírarchívum - 2011. január

Fellép a PS3-as csalók ellen az Infinity Ward

A stúdió kreatív stratégája, Robert Bowling nyomatékosította mindenki számára, hogy a társaság nem adta fel a harcot a PS3-hackerek ellen, akik a konzol törését kihasználva tönkreteszik a játékosok szórakozását a multis hadszíntereken. Türelem, hamarosan változások lesznek!

Hordozható hangszórópárt mutatott be a Razer

Újabb Razer-termék van a láthatáron, a kaliforniai gyártó ezúttal egy "ultrahordozható" sztereó hangszórópárt mutatott be. A Feroxot LAN-partikra ajánlják, noha játékostársaink valószínűleg nem igazán díjaznák, hogy mi térhatású hangzásra vágyunk, miközben ők izzadva sunyulnak a sarokban.

Gameplay trailert kapott a Black Ops DLC-je

Jövő héten érkezik a Call of Duty: Black Ops első pályacsomagja, a First Strike. A DLC-ben négy plusz egy új pálya kapott helyet: négy a standard multiplayer módokat bővíti, míg egyikük a zombikkal való csatározásba visz némi felfrissülést. Újabb kedvcsináló érkezett a kiegészítőről, nézzétek meg!

The Elder Scrolls V: Skyrim - a harcról bővebben

A Game Informernek nyilatkozott Todd Howard, a Bethesda direktora, aki szerint az előző játékok megoldásait össze sem lehet hasonlítani a Skyrimben tapasztalt ütközetekkel. A küzdelmek sokkalta érezhetőbbek és tapinthatóbbak lesznek a folytatásban.

Leépítések az Epic Mickey fejlesztőinél

Alig pár napja annak, hogy a Disney Interactive Studios végleg bezárta a Propaganda Games csapatát, a leépítések folytatódnak. Lapértesülések szerint a cég alkalmazottjainak mintegy felét küldték el a minap, és többek között érintett volt az Epic Mickey-t fejlesztő Junction Point is.

Dead Space 2: Severed bejelentés

Alig jelent meg a Dead Space második része, az Electronic Arts máris bejelentette a játék első DLC-jét. A Severed két különálló fejezettel lepi meg a rajongókat, amelyek történései az alapjáték sztorijával párhuzamosan játszódnak - igen, kitaláltátok, a kiegészítőben éppen ezért nem Isaac lesz a főszereplő.

Februárban jön a Fight Night Champion demója

Természetesen az EA Sports ökölvívó-szimulátora sem maradhat kipróbálható változat nélkül, így már egy hónappal a végleges változat megjelenése előtt betekintést nyerhetünk a boksz videojátékos berkekben eddigi legvadabb próbálkozásába. A demó online játékkal is fel lesz vértezve.

Portal 2: mindenhol elérhető a felhasználói tartalom

Még magasabb szintre emeli a Valve a keresztplatformos játéklehetőségeket a Portal folytatásában: a Portal 2-ben nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználók által létrehozott pályák gondozására, így Xbox 360-on és PlayStation 3-on is játszhatunk egy PC-n kreált cuccal.

Bukta lesz a Star Wars: The Old Republic?

A Janco Partners elemzője szerint az Electronic Arts befektetői sem hisznek abban, hogy bármi jó sülhet ki a Bioware által fejlesztett Star Wars: The Old Republicból. Ez a vélemény egybecseng az egyik volt EA-alkalmazottéval, aki októberben konkrétan viccnek nevezte a Star Wars-MMO-t.

Call of Duty: Black Ops - PS3-as update érkezett

Továbbpörögnek az események a Call of Duty: Black Ops körül: a Treyarch kiadott egy új frissítést a játék PS3-as verziójához, a Gamers' Voice pedig korábbi ígéretét betartva feljelentette az Activisiont. Közben az Xbox 360-tulajok vigadhatnak: a DLC jövő héten érkezik, most két új képet kaptunk belőle.