Hírarchívum - 2011. október

Hatalmas területek a Planetside 2-ben

Tudjátok, melyik az a játék, amelynek területeihez képest a Far Cry 2 és az Oblivion bejárható területei egészen kispályások? Nos, ez a Planetside 2, amiben a készítők hatalmas energiát fektettek a szintén hatalmas játszótérbe. Valószínűleg ezért nincs még megjelenési dátuma.

Final Fantasy Type-0 - az első tíz perc

Az eredetileg Final Fantasy Agito XIII néven indult, majd Type-0-ra átnevezett játék igen-igen ígéretesnek tűnik annak ellenére, hogy a szép lassan elavuló PSP-re készül. Lehet, hogy ez lesz az idén leváltásra kerülő kis kézikonzol egyik utolsó nagy dobása?

Újra elbukott a Bethesda az Interplayjel szemben

Sokan talán már el is felejtették a régóta húzódó pereskedést a Bethesda és az Interplay között, melyek még a Fallout jogai körül robbantak ki. Ennek felelevenítésére most a Bethesda egy újabb végzéssel próbálkozott, melyet a változatosság kedvéért elutasított a bíróság.

Epic: befolyásoljuk a nextgen konzolokat

Mike Capps, az Epic elnöke nyilatkozott arról, hogy aktívan igyekeznek befolyásolni a következő generációs konzolok fejlesztési irányát. Hogy ez sikerült-e, arról már nem szól a fáma, a nagyfőnök mindenesetre elég sejtelmesen beszél ahhoz, hogy valószínűsítsük: igen.

Ca$hküvő - az első Gamekapocs nász

Hosszú évek barátsága köti össze a Gamekapocs tagjait. Diákként kezdtük a munkát, önmagunk és egymás szórakoztatására, s még mindig itt vagyunk, szarkalábak, ősz tincsek és felnőttes gondok rajtunk nem foghatnak. Egy gyengénk van, szeretjük a nőket. Esküvő, családalapítás, a férfiálom egyikünk számára most valósággá vált.

Két launch partyt is rendeznek a Battlefield 3-nak

A Battlefield 3 az év egyik legjobban várt játéka, itthon is óriási várakozások előzik meg a DICE legújabb projektjét, amely egyértelműen arra hivatott, hogy kiszorítsa a versenyből a rivális Call of Dutyt. Az Electronic Arts hazai képviseletének támogatásával két nyitóbulit is rendeznek a játék tiszteletére.

Steel Battalion - harc a sivatagban

A hardcore játékosok jelenleg a Kinect egyetlen megmentőjelöltként tekintenek az új Steel Battalionra. A mecheket szerepeltető játékban vegyesen kell majd használnunk a kontrollert és a kinectes vezérlést, aminek remélhetőleg egy egyedi és élvezetes játékmenet lesz a vége.

HWSW: Megjelentek az első windowsos Nokiák

Bemutatkozott az első Windows Phone operációs rendszert futtató Nokia okostelefon, a Lumia 800 és olcsóbb kisöccse a Lumia 710. Ezek sikerén áll vagy bukik a vállalat és talán a Windows Phone platform jövője, olvasható a részletes bemutató nagytestvérünk, a HWSW hasábjain.

Dust 514 - megváltoztatja a konzolokat

Legalábbis a PS3-at, mert csak arra jelenik meg. És legalábbis a fejlesztő CCP szerint. A játék ugyanis egy egyedi kapcsolatot ápol a PC-n működő EVE Online MMO-val, s ez az együttműködés olyan irányba nyitja meg a konzolok lehetőségeit, amire korábban nem volt példa.

Négy perc a Metal Gear Solid: Peace Walker HD-ből

Újabb négyperces trailer érkezett a Metal Gear Solid: Peace Walker felújított változatából, a Sony mintha feltűnően csak a PSP-s verziót akarná promózni - persze ebben nincs semmi meglepő, a legnagyobb látványbeli ugrás szinte biztosan a kézikonzolos játék és a HD változata között lesz.