Hírarchívum - 2011. november

Letölthető a Rage demója

A játék ugyan már közel két hónapja kapható, a Bethesda még csak most tette elérhetővé a Rage kipróbálható verzióját. Ráadásul egyelőre kizárólag Xbox 360-on tölthető az anyag, a PlayStation 3-as és a PC-s változatok valamivel később érkeznek a kiadó ígéretei szerint.

Így avatták az Assassin Testvériség tagjait

Másfél héttel ezelőtt avatták az Assassin Testvériség hazai tagjait, a rendezvényen többek között maga Ezio Auditore is részt vett, aki látványos bemutatóval szórakoztatta az erre érdemes jelölteket. A zárt körű eseményről Te is kaphatsz némi ízelítőt, a szervezők négyperces videót vágtak össze az este után.

VGA 2011: Teaseren a Bioware új játéka

A Spike TV csapott le elsőként a Bioware új projektjének rövidke kedvcsináló videójára. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy a patinás kanadai brigád ezúttal posztapokaliptikus vizekre evez. Az biztos, hogy tankok és páncélozott csapatszállító járműveket szedhetünk szét.

A Mikulás hozza az új Xbox dashboardot

A Microsoft bejelentette, hogy december 6-án érkezik az új dasboard-frissítés, mely többek közt új felhasználói felülettel vértezi fel konzolunkat. A Windows Phone 7-hez és a jövőben megjelenő Windows 8-hoz hasonló külsőségeken kívül új közösségi funkciókat és cloud-mentést vezet be az update.

Megjelent az Assassin's Creed: Testvériség

Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem - olvashatjuk a friss regény bevezetőjében.

Befutott a Spec Ops: The Line új előzetese

Hosszú idő után hallunk újra a Spec Ops: The Line-ról - ahogy a fejlesztők megígérték, új trailerrel kedveskedtek nekünk. A látványos kedvcsináló a Dubajt sújtó környezeti katasztrófáról szól, mely egy csapásra felborította a fényűző állam békéjét. Az elkeserítő jövőkép új háborúhoz vezetett.

Bejelentették a Test Drive Ferrarit

Készül a Test Drive-sorozat legújabb része, legalábbis ha hihetünk a viszonylag ismeretlen Bigben Interactive-nak, aki a játék kiadásáért felel majd bizonyos régiókban. Az új cím kizárólag Ferrarikkal foglalkozik majd a hírek szerint, ráadásul állítólag a Slightly Mad Studios végzi a fejlesztését.

Jak and Daxter Collection - itt az első előzetes

Megkapta az első mozgóképes kedvcsinálóját a nemrég bejelentett Jak and Daxter Collection. A HD-gyűjtemény létezéséről régóta pletykálnak, a Sony pedig a rajongók legnagyobb örömére hivatalosan is megerősítette: februárban újra kiadják PlayStation 3-ra a sorozat első három részét.

Ingyenes filmekkel bővült a PlayStation Home

A Sony megállapodást kötött a streamelhető tartalmat kínáló Crackle nevű céggel, így a PlayStation-felhasználók virtuális, közösségi világában bármikor beülhetünk a barátainkkal filmet nézni. A szolgáltatás ingyenes és csak az amerikai PSN-felhasználók számára érhető el.

Beyond Good & Evil 2 prezentáció érkezett

Kicsit kétes minőségű a felvétel, de legalább van valamilyen életjel a Beyond Good & Evil 2 felől. Az alábbi prezentáció elsősorban már a játékra koncentrál, a múlt héten mutatták be a Montpellier In Game 2011 rendezvényen, Michel Ancel tolmácsolásában.