Hírarchívum - 2011. november

Square Enix: Unreal 3 motorral új akció-RPG

A Square Enix bevásárolta az Epic Gamestől az Unreal 3 motort, s elmondása szerint több, eddig még bejelentetlen játékot is fog készíteni hozzá. Ebből az egyik egy akció-RPG, ami a pletykák szerint akár a következő generációs konzolokra is érkezhet.

Több szuperhőssel erősít a LEGO Batman 2

Október közepén jelentette be a Warner, hogy készül a LEGO Batman folytatása, bár akkor a hír puszta tényén kívül vajmi keveset tudtunk a Traveller's Tales játékából. Egy rajongói oldal birtokába jutott kép szerint, nem csak Batman világára jellemző hősök szerepelnek benne, hanem más DC karakterek is.

Újabb Call of Duty-kihívóval bővül a felhozatal

Sok fejlesztő szeretne lecsapni a Call of Duty tortájának néhány morzsájára, míg mások egyenesen a fejét akarják venni a népszerű háborús frencsájznak. A néhai Activision-vezér stúdiójának új játéka is hasonló babérokra tör, az U4iA Games trónbitorlásra készül, vajon sikerül-e?

Így néz ki az átdolgozott PlayStation Network?

A pletykák szerint a PlayStation Network új gúnyáját már néhány bétatesztelő is megcsodálhatta, bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a Sony részéről. Egy állítólagos beavatott személy már lőtt is egy képet az új PSN-ről, melyet most Ti is megcsodálhattok!

Facebookon folytatódnak Indiana Jones kalandjai

Régen nem találkoztunk már új Indiana Jones-játékkal, volt ugyan képben igazi nextgen folytatás is, de a LucasArtsnál szépen eltűnt a süllyesztőben. Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy pont Facebookon folytatódnak a régész kalandjai a Zynga tolmácsolásában, pedig pontosan így lesz!

Bétafázisban a Legend of Grimrock

Emlékeztek még az Eye of the Beholderre? Vagy úgy általában a dungeon-felfedezős címekre? A finn bázisú Almost Human nagy fába vágta fejszéjét, hogy modern köntösben varázsolja a képernyőkre a rég elfeledett dungeon crawler stílust. A Legend of Grimrock hiánypótló alkotás!

Jobb szolgáltatást ígér a Call of Duty: Elite trailer

Habár nem ment zökkenőmentesen a Call of Duty közösségi rendszerének startja, az Activision mégis bizakodik, hogy a jövőben a játékosok élete csak jobb lesz az Elite-nek köszönhetően. Vajon tényleg ilyen rózsás lenne a helyzet? Az új trailer szerint napokon belül simább lesz a szolgáltatás.

Jön a Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai

A Sega tegnap bejelentette, hogy önállóan is futtatható kiegészítő érkezik a Total War: Shogun 2-höz, Fall of the Samurai címmel. A tartalmat tekintve hat új játszható klánnal bővül a felhozatal, valamint az olyan külföldi hatalmak is beleszólnak Japán sorsába, mint Amerika, Nagy-Britannia és Franciaország.

Rainbow Six: Patriots - újabb részletek érkeztek

Tisztázott pár kérdést a Ubisoft az új Rainbow Six-szel kapcsolatban, emellett hivatalosan is kiadta a már kiszivárgott target render videót, és csatolt mellé pár képet a taktikai akciójátékból. Lássuk, hogy miként sikerül majd borsot törni a terroristák orra alá!

Újabb javítás érkezik a Skyrimhez

November utolsó napján újabb frissítésnek - szám szerint az 1.02-esnek - örülhetnek a szerepjáték rajongói. PC-re és konzolokra egyaránt várható, ráadásul az ígéreteknek megfelelően mindhárom platformra egyszerre érkezik. A legfontosabb javítás, hogy hosszú játék után már nem fog összeomlani a Skyrim.