Hírarchívum - 2011. november

The Old Republic - így fejleszd a Jedi Consulart

A Star Wars: The Old Republic egyik legérdekesebb kasztja a Jedi Consular, mely képes támogatni társait, ám ha a helyzet úgy hozza, nem veti meg a lopakodást sem. Most befutott egy videó, mely részletesen taglalja eme kétarcú osztály fejlődésének útját.

Új játékon dolgozik az L.A. Noire alkotója

Miután a Team Bondi inkább a filmiparban szeretné megveti a lábát, addig Brendan McNamara új játékot készít a KMM Interactive közreműködésében. A projekt Whore of the Orient névre hallgat, s a jelek szerint "Kelet Párizsában", azaz Sanghajban játszódna.

Úton az első Modern Warfare 3 DLC?

A Kotaku magazin szellőztette meg az első információkat a Call of Duty: Modern Warfare 3 első letölthető csomagjáról, s vele együtt egy kiszivárgott screenshotot is. A pletykák szerint öt új multiplayer térképet tartalmazna a pack, ingyenes lenne az Elite prémium tagjainak.

Kojima sokszor meg akarta ölni Snake-et

Nem nagy újdonság, nem először halljuk, hogy Kojima nem tudja befejezni a Metal Gear Solid-sorozatot. Legutóbb azt mondta, a következő részben szeretne már minél kevesbé benne lenni, de ha a Guns of the Patriots példáját vesszük alapul, ez úgysem fog sikerülni.

Hálaadás Kevin Butlerrel

Úgy néz ki, hogy a Sony fiktív alelnöke, Kevin Butler megunhatatlan, ráadásul lassan már mindenki családtagnak tekinti, így nem csoda, hogy hálaadásra is kapunk tőle egy kis üdvözletet. Emberünk ezúttal 80-as évek stílusában köszönti a különböző gamereket világszerte.

Felvásárolta a VideoSurföt a Microsoft

Újabb nagy céget vásárolt fel, és állított a Kinect szolgálatába a Microsoft. A szerencsés delikvens ezúttal a VideoSurf keresőmotor, mely mindenféle fejlett technológia segítségével képes hatékonyan keresni a különböző videós tartalmakban. Az Xbox Live-ba fog beépülni.

Smash Bros.-riválison dolgozhat a Sony

A Smash Bros.-hoz hasonló verekedős anyagon dolgozhat a Sony egyik stúdiója, mely a pletykák szerint felsorakoztatná az összes nagy Sony-játék karaktereit, pályáit, sőt több játékból még különböző ötleteket, minijátékokat is átvennének. Mindezt egy csipet sóval tessék kezelni.

I Am Alive - magyarázkodik a rendező

Hát, az nem is úgy volt, hogy a kalózkodás miatt nem jön PC-re az I Am Alive, még akkor is, ha valójában azt mondtuk. Vagy valami hasonló "magyarázattal" szolgál most a játék fejlesztésének vezetője, aki szerint a pár napja történt fiaskó pusztán kommunikációs probléma volt.

Karácsonyra készül el a Battlefield 3 magyarítása

A The Baker Company készíti el a Battlefield 3 nemhivatalos magyar fordítását, és ha minden jól megy, a honosítás már karácsonykor elérhetővé válik. Ha hiányoltad a feliratozást a DICE slágercíméből, mindenképpen érdemes lesz letöltened az anyagot - mutatunk ízelítőt is belőle!

Megint szabadalomsértés miatt perelik a Nintendót

Ezúttal az interaktív fitneszgépek gyártásával foglalkozó Impulse Technology találta be a Nintendót és néhány másik kiadót, a cég szabadalomsértés miatt vádolja a kiotóiakat. Az Impulse neve nem ismeretlen gamer körökben - korábban a Microsoft nyakába is pert akasztott a Kinect miatt.