Hírarchívum - 2011. november

Battlefield 3 - videón a Gulf of Oman

Szép lassan a Back to Karkand DLC összes térképe visszaköszön egy-egy trailer formájában, ezúttal a Gulf of Omanon a sor. Szintén egy BF2-es map újragondolt változatával van dolgunk, mely elsősorban a járművezetéses harcviselésre összpontosít. Kedvelt játszótérnek ígérkezik.

Év végi Gamekapocs találkozó decemberben!

Idén növeljük a tétet, a szokásos olvasói közreműködéssel szervezett nyári összejövetelünk mellett egy második bulit is csapunk, ezúttal Budapesten, egy hangulatos, konzolokkal teli kocsmában! Ha szeretnél találkozni a többi olvasóval vagy velünk, mindenképpen ott a helyed!

Ilyen a Twitterezés a PS Vitán

A mai közepesen érdekes hírünk, hogy szert tettünk egy videóra, melyben elküldik az - elvileg - első Twitter-üzenetet a PlayStation Vitára. A képsor tanúsága szerint a szoftver körülbelül úgy működik, mint minden okostelefonon, de azért mégis egy történelmi pillanatról van szó.

Már a Kinect 2-ről is pletykálnak

Vagy nagyon sok belsős Microsoft-fejlesztő szeret csevegni, vagy a szél fújja ki a legújabb pletykákat a főhadiszállásról, mert a következő Xbox és a hozzá kapcsolódó dolgok folyamatosan a középpontban állnak. Most éppen a Kinect utódjáról szólnak a hírek.

Kojima: a Project Ogre valami egészen más

A következő Official PlayStation Magazine címlapján Hideo Kojima fog feszíteni, és állítólag sok érdekességet mond majd, ám addig is csepegtet nekünk néhány infomorzsát, csak azért, hogy még véletlenül se tudjuk kivárni a lap megjelenését. Ezek szerint az új játéka valami egészen más lesz...

A Valve számára nem probléma a kalózkodás

Örülünk, hogy egy főként PC-vel foglalkozó cég nem azért sír, mert a kalózkodás tönkreteszi az üzletét, hanem éppen az ellenkezőjét állítja. Gabe Newell szerint a Valve számára nem probléma a kalózkodás, és meg is magyarázza, hogy miért gondolja ezt.

Régi hibákat javítanak az EVE Online-ban

Holnap masszív frissítést kap az EVE Online világa, ráadásul olyan kényelmetlenségeket javítanak a CCP Atlus munkatársai, amire már évek óta várnak a felhasználók. A készítők egy fejlesztői naplóval is megfejelték az örömteli hírt - jobb későn, mint soha.

Képsorok a Starhawk bétájából

A Starhawk zárt bétatesztje már elkezdődött, ennek folyományaként befutottak az első játékmeneti felvételek is a Warhawk szellemi folytatásából. A visszajelzések kedvezőek, lehetséges, hogy megtaláltuk a PlayStation 3 jövő évi nagy multiplayer sikervárományosát? Döntsétek el ti!

Kontoller-támogatást kap a Chrome

A böngészőből futtatható játékok térnyerésével igyekszik lépést tartani a Google, így a Chrome új változata már fel lesz vértezve kontroller-támogatással is. A webes felület az utóbbi években hatalmas átalakuláson ment keresztül, immáron teljes értékű játékplatformként tekinthetünk rá.

Arkham City - decemberben újabb DLC-k jönnek

Nem maradnak utánpótlás nélkül a Batman: Arkham City rajongói a jövő hónapban sem. A fejlesztők Twitteren közölték, hogy december 20-án nem kevesebb, mint három pack lát napvilágot. Közölük kettővel az előrendelők már találkozhattak korábban, de kapunk egy teljesen újat is.