Hírarchívum - 2011. november

Utoljára a kulisszák mögött az Assassin's Creeddel

Az Assassin's Creed: Revelations már megjelent, meg is kapta a magáét mindenkitől, akár pozitív, akár negatív értelemben, így a fejlesztők még kidobtak egy utolsó, kulisszák mögötti felvételt a játékról. Szó lesz természetesen a kampós pengéről és bombagyártás szépségeiről is.

F1 2011 - itt a szezonzáró trailer

A hétvégén ér véget a Formula 1 idei évadja, s bár Vettel és a Red Bull csapat már világbajnokok, sok izgalmakat ígér az utolsó, Brazil nagydíj. A Codemasters ennek örömére egy újabb trailerrel kedveskedett, érdemes végigülni azoknak, akiknek már megvan a játék és azoknak is, akiknek nem.

A 2K Australia is besegít a BioShock: Infinite-be

Az Irrational Games elkényeztetve érezheti magát, mivel a 2K ausztráliai divíziója is besegít a munkálatokba, úgy látszik, a fejlesztés gőzerővel robog tovább, hogy a játék jövőre igazán nagyot robbanjon. Erre szükség is van, az előző rész jó szívvel is csak a rókabőr titulust érdemelte ki.

A munka ünnepén jön a Dragon's Dogma

A Capcom végre bejelentette minden idők egyik legfurcsább akció-RPG-jének a megjelenési dátumát. Tavasszal vívhatunk epikus csatákat a gigantikus főellenfelekkel, hangulat terén pedig igazán beteg alkotással van dolgunk. Főleg, ha bevonjuk a cimboráinkat is a kalandba.

Kalózkodás miatt nem jön PC-re az új Ghost Recon

Mármint az Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő Future Soldier. A Ghost Recon: Online viszont továbbra is tervben van, mint egyenes eléréssel szolgáló alternatíva a Ghost Recon-univerzumba, melyet kifejezetten PC-re készítenek, s remélik, hogy betesznek vele a kalózoknak.

Két változat készülhet a következő Xboxból?

Folytatódik a next-gen pletykazuhatag, s a középpontba visszakerült a Microsoft és az Xbox 360 utódja. A legújabb szóbeszédek szerint a redmondi cég két változatot tervez a következő generációs Xboxból: egyet a casual játékosoknak, egyet pedig a hardcore réteg számára.

Képeken a Silent Hill: Book of Memories

Jó hír vagy sem, a Resident Evilhöz hasonlóan a Silent Hillt is más irányba vinnék el a fejlesztők. A Capcom után a Konami is bevallottan az akcióra koncentrál inkább, a borzongás helyett kapunk pörgős kooperatív módot és felülnézetet - hét új kép érkezett a Vita-exkluzív játékról.

HWSW: PC-hez igazítja a Kinectet a Microsoft

Módosítások várnak a Microsoft Kinect kamerájára a PC-s fejlesztők kedvéért, a kiegészítőt eredetileg ugyanis a nappalikba szánták, ami körülményessé teszi a szenzor alkalmazását egy számítógép előtt ülve - olvasható a HWSW-n. Az újdonságokra jövőre, a kereskedelmi program rajtjával lehet számítani.

A Ubisoft már az új Call of Juarezen gondolkodik?

A Call of Juarez: The Cartel minden újítási szándék ellenére sem nyerte el a rajongók tetszését, a western környezetet felváltó drogháborús sztori sem a játékosokat, sem a sajtót nem ragadtatta el. A Ubisoft ennek ellenére nem adja fel, állítólag a Techlandnél már készül a folytatás.

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!