Hírarchívum - 2011. november

Tévékbe integrálná a Kinectet a Microsoft?

Az utóbbi idők egyik legmeredekebb pletykáját osztjuk most meg veletek. A Microsoft állítólag az Xbox 360 nélkül is szeretné benyomni a Kinectet minden létező nappaliba, így már tárgyal a nagyobb tévégyártókkal arról, hogy integrálják termékeikbe a mozgásérzékelős kütyüt.

Itt az első PlayStation Vita reklám

Befutott az első japán PlayStation Vita reklám, mellyel beindult a Sony marketinggépezete, hiszen a szigetországi megjelenés már igen-igen közel jár. S ahogy már megszoktuk, a Sony szereti a nemortodox megoldásokat, ha tévéreklámokról van szó, ebbe a sorba illeszkedik jelen anyagunk is.

Messi a FIFA-játékok új hivatalos arca

Úgy látszik, szegény Rooneynak befellegzett, legalábbis, ami a videojátékos karrierjét illeti. Az angol már jópár éve a FIFA-játékok hivatalos arca, mostantól azonban ezt a szerepet a Barcelona sztárja, Lionel Messi veszi át, ő pózol majd a márciusban megjelenő, új FIFA Street borítóján is.

Ridge Racer Vita - olcsó húsnak híg a leve

A japán sajtó kiválasztott emberei már tesztelhették a PlayStation Vita egyik nyitójátékát, az új Ridge Racert, s bizony eléggé vegyes vélemények érkeztek tőlük. Sokak szerint hiába lesz nagyon olcsó megjelenéskor az anyag, még ehhez mérten is kissé kevés benne a tartalom.

Tíz percen át mozog a The Darkness II

Közel tízpercnyi gameplay anyagot kaptunk a The Darkness folytatásából, amit ráadásul a játék producerének kommentárja mellett leshetünk meg. Bár kezdetben szkeptikusak voltunk a második résszel szemben, a The Darkness II egyre jobban fest - mi már tűkön ülve várjuk a februári megjelenést.

Csúszik a PlayStation 3D TV európai megjelenése

A Sony megerősítette, hogy mégsem kerül a boltokba a PlayStation-brandbe tartozó 3D-képes televíziójuk december 8-án, hivatalos indoklás nincs, a japánok hallgatnak, mint a sír. Az amerikai megjelenés nincs veszélyben, kizárólag Európára vonatkozik a csúszás.

Az új Mission: Impossible és a Gears of War 3

Hogyan kapcsolódik egymáshoz a homlokegyenest eltérő stílust képviselő játék és film? Senki? Akkor elmondom: ha végigtolod a Gears 3 hordamódját Insane nehézségen és megtekinted Live-on a Mission: Impossible - Ghost Protocol trailerét, akkor ingyenes fegyverskineket kapsz a játékhoz.

Durva siker OnLive-on az Arkham City demója

Rekordot döntött az OnLive cloudrendszeren a Batman: Arkham City demója, mind az Egyesült Államokban, mind pedig a briteknél. A játék első félóráját bemutató kipróbálható változat volt az utóbbi idők legkeresettebb címe az első napi aktivitást tekintve. A végleges PC-s verziót holnap keressétek!

Spec Ops: The Line - játékmeneti pillanatok

Úgy látszik, a tegnapi trailer nem volt elég a CVG magazinnak és utána járt a Yagernél, hogy mi fán terem a Spec Ops: The Line. Törtetésük meghozta a gyümölcsét: kedvcsináló montázsokat kaptunk a történetről és a játékmenetből. A főhős hangját pedig Nolan North szinkronizálja - piros pont.

I Am Alive - nulláról indították újra a fejlesztést

Pár hónapja jelentették be újra az I Am Alive-ot, ezúttal letölthető címként, az eredeti fejlesztők, a Darkworks szélnek eresztése után. Minden, amit most látunk a játékból, az teljes mértékben a Ubisoft Shanghai érdeme, ugyanis mikor átvették a projektet, gyakorlatilag a semmiből építették fel.