Hírarchívum - 2011. november

Kingdoms of Amalur - harcolj stílusosan

Az már bizonyos, hogy a Kingdoms of Amalur: Reckoning harcrendszere számtalan stílust vonultat fel, mindenki megtalálhatja a saját vérmérsékletének leginkább megfelelő módszert. A legújabb előzetes pont ezt ecseteli nekünk. Van élet a Skyrim és a The Witcher 2 után is.

A Bigpoint mentheti meg az új Star Trek MMO-t?

A Battlestar Galactica Online-ról és a Farmeramaról elhíresült Bigpoint vásárolhatja meg a böngészőalapú Star Trek: Infinite Space-t, amely így elkerülheti a bezárást. Az biztos, hogy manapság nem megy jól a Gameforge-nak - az érintett MMO-n dolgozók 20 százalékát már elbocsátották.

Afterfall: Insanity környezetismeret

A Nicolas Games nagy fába vágta a fejszéjét, amikor egy újabb lerágott csonttal jött elő: az Afterfall: Insanity posztapokaliptikus túlélőhorrornak ígérkezik. A játékot az Unreal Engine 3.0 mozgatja, most meg is csodálhatjuk, hogy a látvány milyen minőséget képvisel. Dead Space - nem csak az űrben.

Haste - új versenyjáték a Dead Island alkotóitól

Újabb versenyjátékon dolgozik a lengyel Techland, s bár a csapat legutóbb a zombis Dead Islandet hozta tető alá, korábban már próbálkoztak hasonló programmal. A Nail'd harmatos darab volt, és ugyan a Haste nem változott sokat hozzá képest, letölthető játékként talán jobban megállja a helyét.

Felújítják a Rayman harmadik részét

Most, hogy a Rayman Origins megjelent, lehet továbblépni, a Ubisoft belevágott a Rayman harmadik részének felújításába. A rajongók a Beyond Good & Evil HD-változatához hasonló újításokra, fejlesztésekre számíthatnak, az új verzió megjelenését tavaszra ígérik a készítők.

Sokat bukhat a WoW az Old Republic miatt

Természetesen gőzünk sincs arról, hogy pontosan hány játékos pártol majd át a World of Warcrafttól a Star Wars: The Old Republichoz a megjelenése után, az elemzőket viszont sokat foglalkoztatja a kérdés, foglalkozzunk vele hát mi is! Egy felmérés szerint egymillió játékost is bukhat a Blizzard.

VGA 2011: C&C lesz a BioWare új játéka?

A legutóbbi pletykák szerint a BioWare új játékát valójában nem is maga a BioWare fejleszti, hanem az alatta dolgozó Victory Games - ezt a stúdiót annak idején kifejezetten a Command & Conquer-játékok hegesztésére állították rá. A VGA 2011-en mutatkozik be az új Command & Conquer?

Ezekkel a játékokkal rajtol a Vita Európában

A Sony tegnap bejelentette, mely játékok lesznek elérhetők a PlayStation Vita rajtjakor. Az új kézikonzol vásárlói 13 cím közül már biztosan válogathatnak, és ez még csak a first-party felhozatal: a külsős kiadók egyelőre adósak a Vita nyitócímeivel, de valószínűleg ők sem fognak csalódást okozni.

Unit 13 - Vita-exkluzív cím a SOCOM alkotóitól

Tegnap még egy Vita-bejelentéssel gazdagodtunk, a SOCOM-sorozatról és a MAG-ről elhíresült Zipper Interactive legújabb fejlesztése kizárólag a PlayStation Vitán teszi tiszteletét - a srácok kifejezetten úgy tervezték meg a programot, hogy könnyedén lenyomhassunk két küldetést buszozás közben.

Távirányítós autókkal erősít az új Motorstorm

Tegnap bemutatták a legújabb Motorstorm-játékot, ami nemcsak témaválasztásában üt el némileg az elődöktől, de az érintett platformok terén is tartogat meglepetéseket: a játékban távirányítós járgányokat vezethetünk majd, a Motorstorm RC PlayStation Vitán és a PlayStation Networkön jelenik meg.