Hírarchívum - 2011. május

11 percen át pörög a Starhawk

Régóta nyílt titok a Warhawk folyatásának készülte - már hetekkel a hivatalos bejelentés előtt is. A Sony eddig meglehetősen szűkmarkúan mérte a játékmeneti felvételeket, a mostani képsorok szerencsére már tömény betekintést nyújtanak a Starhawkba. Kiterjedtebb folytatás lesz, annyi bizonyos!

The Witcher 2 - még ma érkezik az 1.1-es patch

Egy hetet kellett várniuk Ríviai Geralt rajongóinak az első javításra, mely várhatólag még ma letölthetővé válik. A legtöbb kényelmetlenségre, sebességgondra érkezik a gyógyír, amire szükség is van, hiszen a The Witcher 2 nem lett tökéletes játék, annak ellenére, hogy a hangulattól lebabázunk.

WH40K: Space Marine - fejlesztői napló és képek

A nagy Gears of War 3-hype-ban szinte eltűnik a Relic hasonló kaliberű TPS-e, mely eddig soha nem látott köntösben tálalja a Warhammer 40K-univerzumot. A fejlesztők ígérete szerint igen kevés üresjárattal találkozhatnak a játékosok a csaták között, minden az eszement vérontásról szól majd. Halál az orkokra!

Deus Ex 3 - a gyűjtői kiadás részletei

Talán a régi Deus Ex-rajongók örömmel veszik majd, hogy a Human Revolution is kap egyedi prémium kiadást, minden földi jóval megspékelve. Mindenki másnak a durva ingame fegyverekért is érdemes lesz beruházni rá, nem beszélve arról, hogy a doboz is bitang jól néz ki.

Unreal 3-as Kinect-lövölde érkezik a Zombiktól

A Superannuation értesülései szerint Unreal 3-as lövöldözős játékot fejleszt Kinectre a Saw második részét és a Blacklight: Tango Downt fejlesztő Zombie Studios. Bár még semmi sem hivatalos az információkból, könnyen lehet, hogy az egyik E3-as Kinect-meglepetéssel van dolgunk.

Birds of Steel bejelentés látnivalókkal

A konzolokon futó repülőgép-szimulátorok kínálata meglehetősen szűkös, ezen a statisztikán szeretne javítani a Gaijin Entertainment a Konami megbízásából. Egy vérbeli második világháborús címmel van dolgunk, a legjelentősebb acélmaradarak reptetésével, fiktív és valós ütközetek során.

Előzetest kapott a Zelda: Ocarina of Time 3D

Hiába játszottuk már rongyossá a The Legend of Zelda: Ocarina of Time-ot korábban, jelenleg a felújított 3D-s változatot várjuk leginkább a Nintendo 3DS felhozatalából. Az új játék júniusban fog megjelenni, kedvcsinálónak pedig álljon itt egy új trailer, mellyel néhány szép emléket eleveníthetünk fel.

E3 2011: Rekordhosszú lesz a Sony konferencia

Az biztos, hogy a japán vállalat nem semmi bulival készül az idei Electronic Entertainment Expóra: minden eddiginél hosszabb sajtótájékoztatót ígérnek június 7-re. Reméljük, ez az idő magvas NGP-s és PS3-as játékbejelentésekkel, mozgásban lévő prezentációkkal telik majd el. 5 órás műsor várható!

Idén nem csinál NHL-játékot a 2K Sports

A 2K Sports a Take-Two pénzügyi helyzetjelentése során jelentette be, hogy idén nem csinál NHL-játékot. Bár ezt már nem említették meg, de ez egyértelműen azt jelenti: a 2011-es évben átengedik a teret az EA Sportsnak, az egyedüli hokis játék az NHL 12 lesz az év folyamán.

Lelőtték Hideo Kojima új projektjét

Kojima mester szomorúan tudatta twitteres követőivel, hogy a projektet, amin az utóbbi egy évben dolgozott, lelőtték. A designer legenda nagyon el van kenődve, mi pedig kissé bizonytalanságban leledzünk: nem tudjuk ugyanis, hogy pontosan melyik játékról van szó.