Hírarchívum - 2011. május

Európába is szeptember elején jön a Resistance 3

Végre egy újabb nagyszerű PS3-exkluzív cím megjelenési dátuma mellé került pipa, miután az Insomniac bejelentette, hogy szeptember elején indul a harc a kimérák ellen, immáron harmadízben. Emellett a Resistance 3 speciális kiadásairól is megtudtunk ezt-azt. Bitang lesz az őszi játékfelhozatal!

Pletyka: lebutították az NGP-t?

A pletykák szerint fele annyi memóriával és belső adattároló nélkül jelenik majd meg a Next Generation Portable, ráadásul idén csak Japánban történhet meg a premier. A hírek attól a francia laptól származnak, ahol anno hetekkel a hivatalos leleplezés előtt elárulták az NGP specifikációit.

Lelépett az Uncharted mozi rendezője

"Kreatív különbségekre" hivatkozva távozott az Uncharted moziadaptációjának rendezője, David O. Russel, aminek hála nem csak a feltételezett színészgárda alakulhat át, de bizonytalan időre a projekt is parkolópályára állhat. A lap szerint az úriember és a Sony baráti hangulatban váltak el.

Launch traileren a Hunted: The Demon's Forge

Szép csendben megjelenik a jövő héten a Bethesda akció-RPG-je, mely számos nagynevű elődből vesz elő ötleteket, ám szerencsére a sima copy-paste mellett igazi nagyágyú fejlesztők is közreműködtek a munkálatokban. Nem kapott nagy marketinghadjáratot a kiadótól, illendő nem lecsúszni róla!

Forza 4 - profilimport és a limitált kiadás tartalma

A Microsoft elhintett némi információmorzsát a Forza Motorsport 4-ről, ebből kiderült, hogy csak korlátozott példányszámban fog érkezni a limitált kiadás, mely exkluzív ingame autócsomagot tartalmaz majd, és áthozhatjuk a Forza 3 mentéseit és az egyedi autófestéseket is. Borítóval is szolgálhatunk!

Újabb látnivalókon az AC: Revelations

A Ubisoft a minap erősített meg számos olyan információt hivatalos sajtóközleményben, melyek már egy ideje amúgy is nyilvánvalóak voltak. Nem is ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy új teaser futott be, amely a június 7-én napvilágot látó teljes gameplay videó előtt tapossa ki az utat.

Bejelentették a Disney Universe-t

Van egy ingerküszöbük a játékosoknak, melyet nem célszerű átlépni a kiadóknak - most mégis így történt. Szokatlan multiplayer akció-kalandjáték készül a Disney-univerzumot kölcsönvéve. Igazi gyerekes bolondság, puzzle-k sokaságán át, hiszen a rajzfilmek világa veszélyben.

Kooperatív mód a Ninja Gaiden 3-ban

Az amcsik hivatalos PlayStation Magazine-ja közölte le az első hivatalos részleteket a Ninja Gaiden 3-ról. Első ránézésre mindent meg fog testesíteni a cím, amit a rajongók elvárnak: több hektoliternyi vért, 60 képkockás másodpercenkénti sebességet és 8 fős co-op játékmódot.

Modern Warfare 3 - hivatalos képek és részletek

Azon szerencsés résztvevő, aki ellátogatott a minap Londonba, betekintést nyerhetett a Call of Duty: Modern Warfare 3-ba. Haladunk tovább a MW2-keltette akciófilmes vonalon, ám a csetepaték kiszélesednek, és a világ a harmadik világégés felé halad. Új képek és kötelező tudnivalók!

BloodRayne: Betrayal - befutott az első trailer

Mint ismeretes, bögyös félvámpírunk egy dimenziót visszaugrott grafika terén - a Majesco teljesen más stílusban képzeli el a hölgy következő eljövetelét. Erősen anime beütést kap, egy dologgal nem spórolnak viszont: dől a vér dögivel. Elsőre ódzkodtunk tőle, de végül meggyőzött a mozgásban lévő anyag.