Hírarchívum - 2011. május

Hivatalos vezeték nélküli PS3-headset jön

Tegnap számoltunk be róla, hogy a Sony gyakorlatilag egyetlen nyereséges divíziója a PlayStation-részleg, nem csoda tehát, hogy még egy kicsivel több pénzt szeretnének kisajtolni belőle. Érkezik a Sony minden igényt kielégítő hivatalos vezeték nélküli fülhallgatós mikrofonja.

Star Wars-művészt vett fel a Respawn

Igazi veterán concept artistot vett fel az Infinity Ward egykori alapítója által létrehozott Respawn Entertainment. Az úriember különböző Star Wars-karakterek külsejéért felelt, valamint részt vett a játéklegenda The Secret of Monkey Island fejlesztésében is. Most a Respawn titkos projektjén dolgozik.

Két percen át harcol Alice

Az utóbbi pár évben henteltünk már Dante-val, Kratosszal és hasonló nagydarab, izomkolosszus vadállatokkal, akik után kicsit furcsa látványt ad, ahogy egy törékeny kislány kaszabolja az elmebeteg grafikával megvert kreatúrákat. De ezért szeretjük American McGee Alice-játékait, vagy nem?

CryEngine-re épít szimulátort az amerikai hadsereg

Az amerikai hadsereg nem először fejleszt játékot, habár a frissiben vásárolt CryEngine 3-ra most nem konkrét játékot készítenek, hanem a világ legvalósághűbb katonai szimulátorát. A dolog persze nem lesz publikus, hiszen kizárólag a katonák kiképzésére és küldetések szimulálására használják majd.

Survival mód a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban

A hivatalos leleplezés óta nem telik el nap, hogy ne kapnánk valami új infómorzsát a Modern Warfare 3-mal kapcsolatban. Most éppen a fejlesztők azt részletezték, milyen lesz a Spec Ops módon belül helyet kapó Survival, ami talán a Horde egyfajta továbbgondolásának tekinthető.

Starcraft II: Heart of the Swarm - az első teaser

A semmiből érkezett a Starcraft II első kiegészítőjének kedvcsinálója. A Heart of the Swarm várhatóan jövőre jelenik meg, és ez az első konkrét anyag, amit láthatunk belőle, néhány concept rajzon kívül. Nos, mit is mondhatnánk? Aki az alapjátékot szerette, ezt sem hagyhatja ki.

FIFA 12 - itt az első hivatalos gameplay trailer

A múltkor kiszivárgott anyag után megérkezett a FIFA 12 első hivatalos gameplay trailere. A videó az új ütközésmodellt mutatja be, és bár mindössze egy perc hosszú, már most látszik, hogy korrekt munkát végeztek a tisztelt fejlesztők. Az előzetesért erre fáradjatok, rajongók ne hagyják ki!

Már készül a PlayStation 3 utódja

A Sony most már hivatalosan is megerősítette, hogy készül a PlayStation 3 utódja, igaz, ennél több konkrétumot nem árult el, és jó ideig valószínűleg nem is fog. A gyártó az egyik befektetői konferencián tett említést a következő platformról, amely miatt megemelkedtek a kutatás-fejlesztési költségek.

F.E.A.R. 3 - újabb multiplayer mód mutatkozik be

Folytatódik a F.E.A.R. 3 trailersorozata, amelyben a multiplayer módokat vesézik ki nekünk a készítők. A legújabb epizódban a Contractions kerül bemutatásra, amely ugyan néhol kínosan hasonlít a Call of Duty-k hasonló játékmódjára, de végtére is annyi baj legyen: aki azokat szerette, ezt is fogja.

A THQ-nak dolgoznak a Left 4 Dead fejlesztői

A Turtle Rock Studios legújabb ambiciózus projektjét a THQ adja ki majd, valamikor 2013 folyamán. Ez nem ma lesz, Danny Bilson, a kiadó elnöke szerint igazán nagy dobásra készülnek a Left 4 Dead és a Counter-Strike: Condition Zero fejlesztői. Naná, hogy a multiplayerre gyúrnak rá.