Hírarchívum - 2011. augusztus

Újra pörög a Starhawk

Kétségtelen, hogy a Starhawk játékmeneti felvételeit kicsit szűk markúan adagolja a Sony, a legutolsóért is vissza kellett mennünk a Comic-Conig, mert bizony az ottani demóból származó képsorok kerültek fel most a netre. Ami számít, az jelen van benne: nagy bummok, eszement akció a térben.

Skyrim - nem sérülnek a fegyverek és a páncélok

Az egyszeri játékosnak kétségkívül jó hír, de hardcore szerepjátékosok talán rossz néven veszik, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrimben nem sérülnek a páncélok és a fegyverek, tehát már nem kell súlyos összegeket elverni a javíttatásukra. Újabb casual fícsör, vagy csak okos könnyítés?

Counter-Strike: GO - kiegyenlített küzdelmek

Az e-sportra kihegyezett új Counter-Strike-ban minden a képességekről szól majd, ezeket viszont nem úgy kell elképzelni, mint egy RPG-ben látott képességfát. A játék figyelemmel követi a játékosok teljesítményét és csak olyan emberkékkel kerülünk össze, akik nagyjából olyan szaktudásúak, mint mi magunk.

Uncharted 3 - a homokvihar szárnyra kap

A Naughty Dog nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az Uncharted 3 multija dinamikusan változó térképeken játszódjon, ne legyen statikus, amire figyelni kell a nagy gyilkokparádé közepette. Most egy érdekes aspektus került rögzítésre, nevezetesen a homokviharok, melyek teljesen felboríthatják a mérkőzéseket.

A Metro: Last Light nem lesz "hibás remekmű"

A THQ letette a nagy esküt, miszerint a Last Light a Metro 2033 sikerére fog építeni, figyelembe veszik a fanok visszajelzéseit és újra visszatérnek a legemlékezetesebb fícsörök, beleértve a minimalista HUD-ot is. Mark Madsen, a kiadó fejese elmondta: az összes rajongó kívánalmát meghallgatták.

Új Max Payne 3 képek érkeztek

Az év eleji bővebb információk után a Max Payne 3 csendben meghúzódott a háttérben, még a nyári játékkiállításokon sem képviseltette magát. Aztán a Rockstar úgy gondolta, hogy itt az ideje újra felkorbácsolni a kedélyeket és sebtiben kidobott két screenshotot a játékból.

Péntektől indulnak az Old Republic bétahétvégék

Sokan úgy gondolják, a Star Wars: The Old Republic lehet a közeli jövőben az egyetlen, ami akár csak kicsit is meg tudja majd szorongatni a World of Warcraft sikerét. Sokan pusztán a fejlesztőben, a BioWare-ben bíznak, a cég azonban jó ideje csak húzza a rajongókat.

Hawken - van történetünk is

Amikor felfedeztük ezt a játékot, rögtön rabjává váltunk. A Hawken egy ambiciózus projekt, amiben mechek lövöldözik egymást, és emellett még jól is néz ki. S nagyjából ennyi az, amit tudunk róla. Most azonban kiderül, hogy van története is... legalábbis valamiféle.

Készül az Epic Mickey folytatása?

Igen egyedi ötletre épült Warren Spector és a Disney játéka: Mickey egér és az ő kifestője ugyan a kritikusok és játékosok köreiben sem arattak egyöntetű sikert, ennek ellenére bőven elég példány kelt a játékból ahhoz, hogy készülhessen a folytatás. Erre akadtak most bizonyítékok.

A szerepjátékosok is imádják majd a Dead Islandet

A készítők elmondása szerint nem kell hatalmas zombirajongónak lenni ahhoz, hogy élvezetre lelj a Dead Islandben: a fegyverek gyűjtögetése, cserélgetése és összerakása még akár a szerepjátékok rajongóit is lekötheti majd. Csak adni kell neki egy esélyt.