Hírarchívum - 2011. augusztus

3D-támogatással jön a felújított Halo

A Microsoft alaposan felkészült a Halo tizedik születésnapjára, a felújított első részbe temérdek újdonságot és érdekességet zsúfoltak a készítők. Mint a hétvégén kiderült, a 3D-támogatás sem marad ki a sorból, igaz, ez némileg meglep bennünket, hiszen ismerjük a redmondiak vonakodását a téma kapcsán.

Gameplay felvételt kapott a Lollipop Chainsaw

A hétvégi Penny Arcade Expón a Lollipop Chainsaw is bemutatkozott, Suda51 legújabb alkotásáról egy kézikamerás, gameplay felvételt is sikerült szerválni. Juliet Starling nem éppen az átlagos középiskolások sorait erősíti: egy zombivadász-dinasztia leszármazottja ő.

Mozgásban a Sniper: Ghost Warrior 2

A Sniper: Ghost Warrior tipikusan olyan játék volt, amiről sosem gondoltuk volna, hogy egyszer még viszi valamire: bizonyos tekintetben éppen megütötte az elvárt szintet, de a City Interactive többi játékához képest viszonylag jól sikerült, ami az eladásokon is érződött. Nem is kellett több a készítőknek...

Deus Ex: HR - a szemkiborg színre lép

Az Eidos Montreal játéka már a spájzban van - nekünk is nagyon tetszett, ahogyan a kiadó marketingfilmjei is, melyhez ismét élőszereplős jeleneteket vettek fel. A dokumentumfilm bevezet bennünket az Eyeborgok életébe, ahol egy csóka új robotszemet kap, miután tinikorában egy shotgunnal bohóckodott.

Blade - brutális gamer laptop a Razertől

A minőségi játékperifériákat gyártó Razer kemény fába vágta a fejszéjét, hiszen a nagy precizitású kiegészítők után egy minden igényt kielégítő notebookot tervezett The Blade néven. Tényleg nem beszéltek a levegőbe, amikor kijelentették: a PC, mint játékplatform korántsem halott.

Mass Effect 3 - képözön a PAX-ról

Tegnap nyitotta ki a kaput az idei Penny Arcade Expo Seattle-ben, ami ugyan nem olyan kaliberű kiállítás, mint mondjuk az E3, videojátékos szempontból mégis érdemes a fél szemünket rajta hagyni. A Bioware például egy fél tucat új képet adott ki a Mass Effect 3-ból. Akció és dráma fél percben.

TrackMania 2: Canyon - hass, alkoss, gyarapíts!

Szeptember közepén egy régi ismerős teszi ismét a tiszteletét az arcade autós címek felhozatalában: a TrackMania mindig is a masszív méreteiről és a felhasználói tartalmáról volt híres. Új köntösben, még pazarabb felhozatalt kínál a Canyon - egy ütős kis montázs kalauzol bennünket.

AC: Revelations - az Animus Edition részletei

A Ubisoft idén sem hagyja cserben a vérbeli Assassin's Creed fanokat, így egy igazán nyálcsorgatást kiváltó kiadással lep meg bennünket. A doboz lenticular borítást kapott, mely hűen reprodukálja az Animust egy sötét szobában is. Persze az exkluzív ingame tartalmakról sem feledkeztek meg.

Dead Rising 2: Off the Record - homokozzunk!

A Capcom lerántotta a leplet az új Dead Rising 2 spin-off Sandbox játékmódjáról, melyben nem leszünk határok közé szorítva, szabadon járhatunk-kelhetünk a zombiktól sújtott veszedelmes helyszínen. Egész Fortune City Frank West rendelkezésére áll időkorlátok nélkül. Képek és videónk is van belőle!

Ratchet & Clank: All 4 One - trailer a fegyverekről

Nagy visszatérő lesz idén a Ratchet & Clank, melyben a mesebeli, eszement univerzum minden lényeges hőse játszható karakter lesz a rajongók legnagyobb örömére. Az új előzetesben kedvenceink fegyvereit csodálhatjuk meg akció közben - nem csak hogy pofásak, de még használhatóak is.