Hírarchívum - 2011. augusztus

Egy másik Brothers in Arms is készül

Sokan némileg csalódással vették tudomásul, hogy ugyan kaptunk új Brothers in Arms-bejelentést az E3-on, az nem igazi folytatás, hanem egy külön történet, melynek semmi köze az eddigiekhez. Nem kell aggódni, úgy tűnik, a Gearbox pontosan tudja, mi kell a rajongóknak.

The Darkness II - totális brutalitás

A The Darkness első része nem feltétlenül a brutalitásról és a totális akcióról szólt, a fejlesztőváltással azonban némileg változik a játék stílusa is: a Digital Extremes jó sok ketchupot és a végletekig cool képességeink maximális kihasználását ígéri, amihez mellesleg az első rész volt az inspiráció.

Sok kérdést megválaszol az új Assassin's Creed

Persze erre számítottunk is, hiszen nem véletlenül kapta a Revelations alcímet. Ennek ellenére nem szabad elfelejteni, hogy a srácok terveznek egy "rendes" Assassin's Creed III-at is, így nem zárhatnak be minden kaput a további folytatások előtt, valami nyitva fog maradni.

Művészi előzetesen a Halo 4

Fogadjunk, nem sejtitek, hogy szó szerint gondoltam a "művészi előzetes" megnevezést, mi? Mindenesetre így végre bepillanthatunk abba, milyen hangulatot, milyen világot is gondolt a 343 Industries az új Halo-trilógiának. Nos, úgy érzem, nem lesznek itt gondok.

Silent Hill: Downpour megjelenés, dobozkép

Hatalmas bummal térhet vissza az újgenerációs konzolokra a Silent Hill név, ha a Downpour tényleg olyan jól sikerül, mint ahogy azt várjuk tőle. S habár a megjelenést eredetileg októberre vártuk, az angol Amazon most más információkkal jelentkezett, de szerencsére nem kell sokkal tovább várnunk.

Mass Effect 3 - ilyen lesz a végleges női Shepard

Talán még emlékeztek arra, hogy nem olyan régen szavazást indított a BioWare azzal kapcsolatban, hogyan nézzen ki az alap női Shepard. Nos, az internetes közönség elmondta a véleményét, így végre megtörtént az eredményhirdetés: a vöröske nyerte a kompetíciót.

Képeken a Counter-Strike: Global Offensive

Újabb screenshotok érkeztek a Penny Arcade Expóról, ezúttal a Counter-Strike: Global Offensive van terítéken. A letölthető formában megjelenő játék alatt továbbra is a Source motor dübörög, ez nem lesz újdonság a korábbi részekhez képest, de azért a látvány javult valamelyest.

Fél órás felvétel érkezett az Asura's Wrathról

Bár az Asura's Wrath stílusa sokak gyomrát megfekszi majd, az kétségtelen, hogy a Capcom és a CyberConnect2 közreműködésében készülő produktum rendkívül ígéretes. Most egy félórás gameplay felvételt nézhettek meg a játékról, a bemutatóra még a GamesCom alatt került sor.

Kevin Butler elhagyja a Sonyt

Kevin Butler, a Sony közkedvelt reklámarca, megannyi nem létező részleg alelnöke elhagyja a japán vállalatot, és a bácsikája új cégénél helyezkedik el, mint elnök. Bár a fiktív vezető távozása sokakat csalódással tölthet el, valószínűleg a Sony legújabb marketingkampányának előkészítéséről van szó.

Belenyúlt az EA az Origin EULA-jába

Megváltoztatta az Electronic Arts az Origin végfelhasználói szerződését, eszerint a rendszer továbbra is gyűjthet adatokat, de a személyes információk nem adhatók ki harmadik félnek, és marketinges célokra sem használhatók fel - a kiadó csak a szolgáltatás fejlesztéséhez vetheti be az infóit.