Hírarchívum - 2011. augusztus

Benne lesz a Forza 4-ben a Halo Warthogja

A Microsoft ismeri és alkalmazza is bőven az árukapcsolás fogalmát - s ha már a Porschékat nélkülözünk kell a Forza Motorsport 4-ből, a Halo-játékok veszedelmes négykerekűit nem. Ugyan nem vezethetjük a Warthogokat, de kívülről-belülről részletesen megtekinthetjük őket.

Jurassic Park: The Game - akcióból sincs hiány

Gyermekként imádtuk a dinoszauruszokat, kedvenc játékaink az őslények fröccsöntött kínai másai voltak, melyekről kopott a mérgező festék. Na, és persze odavoltunk a Jurassic Parkért, így jó néven vesszük, hogy a Telltale kijön a legfrissebb adaptációval. Pörgős jelenetekben tobzódhatunk.

Ideiglenesen X360-exkluzívak a Skyrim DLC-i

A Microsoft örömmel jelentette be, hogy exkluzív szerződést kötöttek a Bethesdával, így a The Elder Scrolls V: Skyrim első két DLC-jét egy hónapig csak az xboxosok élvezhetik, a többieknek várniuk kell és irigykedhetnek. Az, hogy ez pontosan milyen tartalmat érint, még nem tudni.

Gears of War 3 - végleges multis felhozatal, videó

Marcus Fenix és társai egy mindent elsöprő háborúhoz közelednek, a Locustok minden erejüket bevetve próbálják szétmorzsolni az emberiség utolsó védett állásait. Az Epic kiadta a végleges, 10 pályát tartalmazó térképlistát, így már minden puzzledarab a helyére került. Lássuk mozgásban!

Batman: Arkham City - a limitált kiadás részletei

A denevérember októberben minden eddigi próbálkozást felülmúló sötét kalandra készül olyan ellenfelekkel, mint Pingvin, Két-Arc vagy Bane - Arkham City megtisztítása nem éppen hálás feladat. Jó hír viszont, hogy a hazai forgalmazó megosztotta velünk Limited Edition részleteit is.

Új trailert kapott a Final Fantasy XIII-2

A Penny Arcade Expón a Final Fantasy XIII-2-t is ki lehet majd próbálni, a Square Enix ennek apropóján adta ki a játék legújabb trailerét. Legyen szó átvezetőkről vagy gameplay jelenetekről, az előzetesben bőven van új jelenet, ezért mindenképpen érdemes lesz megnézned.

Counter-Strike: GO - még több videó, új infók

A mai debüt trailer után több gameplay felvétel is befutott a Counter-Strike: Global Offensive-ről, amely a PC mellett immár a konzolos játékosok szívét is meg akarja hódítani. A Valve hivatalosan is megerősítette, hogy a számítógépes és a PS3-as rajongók a Portal 2-höz hasonlóan játszhatnak majd együtt.

Húsz percen át mozog az XCOM

Közel három hónappal az idei E3 után befutott az új XCOM akkor zárt ajtók mögött levetített demójának felvétele. A több mint húszperces anyagot az egyik fejlesztő is kommentálja, folyamatosan részletezi a játék újdonságait. Van miről beszélni, elvégre az új résznek nincs sok köze a korábbi stratégiákhoz.

Fallout: New Vegas - szeptemberben jön az új DLC

Jókora csúszás után, de szeptemberben végre letölthetővé válik a Fallout: New Vegas legújabb DLC-je, a Lonesome Road. A küldetés-orientált kiegészítő ráadásul nem is az utolsó a sorban, egy héttel később máris újabb felszereléseknek és fegyvereknek örülhetnek a rajongók.

Újra megjelenik a Sonic CD

A korábbi pletykáknak megfelelően a Sega hivatalosan is megerősítette, hogy visszatér a Sonic CD, a játék egy letölthető portot fog kapni PC-n, a HD-konzolokon és a legnépszerűbb mobilplatformokon. A bejelentésre a minap kezdődött Penny Arcade Expón került sor, rövid trailert is kaptunk mellé.