Hírarchívum - 2012. május

Dead or Alive 5 - Lei Fang és Zack összecsap

Újabb látnivalók érkeztek a Dead or Alive ötödik részéből, egy másfél perces előzetessel és nem kevesebb, mint huszonkét új screenshottal szolgálhatunk a verekedős anyag kapcsán. A kedvcsinálók Lei Fang és Zack összecsapását mutatják be, helyszínként pedig egy cirkusz szolgál.

Transformers: Fall of Cybertron - a dinobotokról

Ez a csendes vasárnap kiváló alkalom arra, hogy pótoljunk némi elmaradást: a napokban megérkezett a Transformers: Fall of Cybertron legújabb kedvcsinálója, amiben a High Moon Studios-féle játékok új szereplői, a dinobotok mutatkoznak be. Némi gameplay és a fejlesztők gondolatai következnek...

Tölthető az új Steel Battalion demója

Péntek óta letölthető a Steel Battalion kipróbálható változata, nincs más dolgotok, mint belépni az Xbox Live-ra, és rányomni a letöltésre! A jó hír mellé két előzetes is érkezett: az egyikben az új rész legfontosabb mozdulatait mutatják be a fejlesztők, továbbá a hamarosan érkező élőszereplős trailert is megleshetjük.

Látványos előzetest kapott a Deadlight

A letölthető címként érkező Deadlight minden aspektusból kiváló darabnak ígérkezik, valószínűleg sokan döntenek majd úgy nyáron, hogy már csak a formabontó látvány miatt tesznek egy próbát az anyaggal. A minap megérkezett a játék új trailere, ami a játékmenet mellett a sztoriba is betekintést enged.

Lollipop Chainsaw - vesszenek a főellenségek!

Újabb elmebeteg kedvcsináló látott napvilágot a Lollipop Chainsaw-ból. Oké, lehet, hogy vicces és szexi, de már néha túl sok a jóból. Ráadásul Suda 51 játéka nem akar megkomolyodni, ami nem feltétlen baj, ha azt visszük, hogy a grindhouse műfajában szeretne nagyot alkotni.

Júliusra csúszik az Inversion

Nem akarjuk a vészharangokat kongatni, de a jelek szerint valami nincs rendjén a Saber Interactive háza táján. A jó előre beharangozott februári dátumot sem tudták tartani az Inversion kapcsán, most pedig a júniusi debütről marad le a gravitációt megbolondító akciójátékuk.

Újra mozgásban a Crimson Dragon

A Panzer Dragoon szellemi folytatása már a jövő hónapban napvilágot lát, s nem csupán ügyes sárkánylovasnak kell lennünk a sikerhez, hanem komoly stratégiai döntések hozatala is ránk hárul. Hab a tortán a teljes Kinect-vezérlés. Lássuk a legújabb előzetest.

Készül a Harry Potter for Kinect

A Warner Bros. bejelentette, hogy új Harry Potter videojáték jelenik meg, mely kizárólag a Microsoft mozgásérzékelős technológiájára épül. Úgy látszik, a kiadó még egy utolsó bőrt le akar húzni filmes jogokról, reméljük a végeredmény azért elfogadható lesz.

Az első életjelek az új Zone of the Enders-ről

Nem ül a babérjain Hideo Kojima és csapata: Japánban október végén jelenik meg a Zone of the Enders HD Collection, de már javában készül a frencsájz következő része a brutális Fox Engine-nel. Előbbiből pár screenshotra, utóbbiból pár artworkre tettük rá a mancsunkat.

Sleeping Dogs - 101 kiskutya

A fejlesztők ígérete szerint, nem kevesebb, mint 101 különleges funkció kerül a Sleeping Dogs-ba, lehetőségeink bőven túlmutatnak az elvárásainkon, reméljük a minőséggel sem lesz gond. Ebbe a kínálatba tekinthetünk bele a friss videóban, mely mellé egy csokornyi kép is dukál.