Hírarchívum - 2012. június

Jövő hónapban visszatér a Fortnite

Ha hozzánk hasonlóan nagyon kíváncsi vagy az Epic Games legújabb fejlesztésére, és egyúttal csalódtál, amiért a srácok nem igazán akarnak róla beszélni, valószínűleg örülsz a hírnek, hogy a júliusi Comic-Conon újra hallatni fog magáról a játék! Infókra és látnivalókra egyaránt számítunk.

Saját Simset csinált a Zynga

Bár kihívó érkezett, a Zynga nem hagyja, hogy bárki kibillentse a Facebookon betöltött domináns szerepből: a FarmVille alkotói a saját rendezvényükön jelentették be a multiplayer-kompatibilis közösségi platformjukat, ráadásul a Sims Socialt is megpróbálták lekoppintani a maguk módján.

Spec Ops: The Line - terítéken a karakterek

Holnap jelenik meg a Spec Ops: The Line, mely a fényűző Dubajba kalauzolja a szerencsés utazókat. Ez persze csak a látszat: a helyszín korántsem emlékeztet a korábbi gazdagságra. Magyar feliratos fejlesztői naplóval gazdagodtunk a Yager fedezékharcos TPS-éből.

Dishonored - az Aranymacska rejtelmei

A Bethesda két játékmeneti felvétellel kedveskedett nekünk a Dishonoredből, melyek a Golden Cat névre keresztelt missziót mutatják be. A kreatív igazgatók - Raphael Colantonio és Harvey Smith - két különböző módon tolják végig a küldetést, kommentárral kiegészítve. Be fogunk hugyozni.

Megvan a Guild Wars 2 megjelenési dátuma

Egy igen régi adósságát törlesztette ma az ArenaNet, amikor is leközölte a Guild Wars 2 véglegesnek tűnő megjelenési dátumát. A hosszú évek óta vár jeles nap kereken két hónap múlva esedékes - talán az idei MMO-k legkiemelkedőbb darabjával lesz dolgunk nyár végén.

Dead or Alive 5 - traileren Rig és Bass

Újabb karakterbemutató videóval bővült a Tecmo ősszel érkező verekedős játéka. Rig és Bass igazi fenegyerekek, akik nem hordanak rózsaszín pulcsit, nem lóg a szemükbe a hajuk és nem festik feketére a körmüket, mint Christiano Ronaldo. Az izomagy a győzelem felé visz.

Teljesen free-to-play lett az Age of Empires Online

A Gas Powered Games bejelentette, hogy immáron teljesen free-to-play modellre vált az Age of Empires Online. Korábban csak próbaszinten vethettük bele magunkat az online RTS-be, ám mától minden civilizáció elérhető. Negyvenedik szint felett akár az új csapatalapú multiplayer mód is

Mozgásban a Nintendo 3DS XL

A francia Puissance Nintendo szájt csapott le elsőként a múlt héten bemutatott Nintendo 3DS XL-re és élesben kipróbálhatták a vérfrissítésen átesett kézikonzolt. A nagyobb kijelző meghálálja a beruházást - mozgás közben láthatjuk a lényeget: azaz a játékok futtatását.

Multiplayerrel érkezhet a Ryse?

Egy vezető programozó önéletrajza alapján olybá tűnik, hogy a Crytek többjátékos üzemmódot is tervez a kinectes Ryse-hoz, hiszen a nevezett úriember multiplayer térképeket tervezett a kardozós címhez. Elképzelhető, hogy a korábban single játékként bejelentett Ryse-ban online is nyomulhatunk majd.

The Walking Dead: Episode 2 - képek és videók

Tegnap jelent meg Xbox Live-on a The Walking Dead: Episode 2, amit hamarosan a PC-s és PSN-es verzió követi. A Telltale játékából most egy csokornyi screenshot és az első tíz percet bemutató videó látott napvilágot. Vajon mi lesz hőseinkkel, miután pár hete szüneteltettük a történetet?