Hírarchívum - 2012. június

A Valve bejelentette a Source Filmmaker-t

Szeretnél igazán durva animációs filmeket készíteni, hasonlóan a Team Fortress 2 ütős karaktervideóihoz? A Valve mindenki számára elérhetővé teszi azt a programot, amivel bárki hasonló kaliberű kedvcsinálókat készíthet. A Source Filmmaker-t még idén magunkévá tehetjük.

Team Fortress 2 - találkozás Pyro-val

Pyro egy igazán piromán állat, kinek kedvenc étele a sült husi. A Valve kiadta a fickó vicces bemutatkozó videóját, mely igazán kellemes perceket ígér a fogékonyak számára. Lángszórójával fél másodperc alatt képes felperzselni a riválisokat. Ne kerülj vele szembe a Team Fortress 2-ben!

Half-Life 2: Episode 3 conceptek érkeztek?

A mai délelőtt a Valve-é lesz, erre készüljön fel mindenki. Egy rajongói magazin Facebook-oldalán bukkantak fel az állítólagos Half-Life 2: Episode 3 kiszivárgott koncepciós rajzai. A ValveTime állítása szerint soha nem tették volna közzé a képeket, ha nem lennének bizonyosak a valódiságukról.

40 éves az Atari - ingyenes játékok iOS-en

Tegnap ünnepelte negyvenedik születésnapját a valaha szebb napokat is megélt Atari. A cég ennek örömére ingyenesen elérhetővé tette Atari’s Greatest Hits válogatását iOS-en. A manapság kiadói munkát végző cégnek több otthoni konzolt és marandó játékokat köszönhetünk.

Idén is lesz GK Tali - de csak szeptemberben!

Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy idén kimarad a szokásosnak mondható Gamekapocs Találkozó? Az esemény hivatalos megnevezése: GK Tali 4.0. A szlogen pedig a következő: "Debils are Back!". A helyszín ugyanaz, mint tavaly, a szolnoki Tiszaligeti Motel.

Titan bejelentést hozhat a Vivendi kiszállása

Elemzők szerint a Blizzard bejelentheti a Titant, ha a Vivendi valóban kiszáll az Activision Blizzardból. Persze nem önszántából, csak a vezetőség nyomására, ekkor ugyanis a részvényárak jelentősen esnének, amit csak egy grandiózus és hosszú távra szóló bejelentéssel lehetne kompenzálni.

Kaz Hirai dobta a Sony Computer Entertainmentet

Már nem Kaz Hirai áll a Sony Computer Entertainment élén. Természetesen szó sincs visszavonulásról, csak éppen az úriember időközben a teljes Sony Corporation vezetését átvette, bokros teendői valószínűleg nem engedik meg, hogy maga feleljen a PlayStation-részleg ügyes-bajos dolgaiért.

Inversion - megvan a dátum, de tényleg

Másfél hónap csúszással az Egyesült Államokbeli premier után az öreg kontinensre is megérkezhet az Inversion. A játék megkapta a véglegesnek mondott megjelenési dátumát, már csak az a kérdés, hogy az első tesztek elolvasása után számít-e még valaki meglepetésre?

Dátumot kapott a FIFA 13, jön az Ultimate Edition

Az EA Sports bejelentette, hogy a FIFA 13 szeptember végén kerül boltokba, egyúttal lehullott a lepel az úgynevezett Ultimate Editionről, amihez kizárólag az előrendelők és az első napi vásárlók juthatnak hozzá. A kiadó szerint eddig egyetlen FIFA megjelenésére sem készültek ekkora akciókkal.

Nem tenne jót a Final Fantasy VII remake

A Square Enix szerint jelen pillanatban többet ártana a Final Fantasy sorozatnak a Final Fantasy VII felújított változata, mint használna. A japán kiadó-fejlesztőcég egészen addig nem akarja újra elővenni a klasszikus epizódot, míg nem rukkolnak elő egy olyan résszel, ami lepipálja azt.