Hírarchívum - 2012. június

Launch traileren a The Amazing Spider-Man

Pénteken kerül boltokba a The Amazing Spider-Man című mozifilm játékváltozata, az Activision és a Beenox ennek apropóján kiadta a program megjelenési előtti előzetesét. A félig CG, félig ingame jeleneteket tartalmazó trailer alatt ráadásul a Garbage szól, rajongóknak már ezért megéri vetni rá egy pillantást!

Tomb Raider - bemutatkozik az új Lara

A készítők megerősítették, hogy a True Blood és a Californication sztárja, Camilla Luddington lesz az új Tomb Raider Lara Croftja. Luddington nemcsak szinkronizált, hanem színészi feladatokat is kapott, így gyakorlatilag teljes egészében őt láthatjuk majd viszont a jövőre érkező epizódban.

Elindult a SimCity Social nyílt bétája

Az idei E3-on jelentették be a SimCity facebookos kivetülését, a Socialt, mely újabb mérföldkőhöz érkezett fejlesztés során. Elindult a nyílt bétateszt, melyhez mindenki csatlakozhat, aki elég késztetést érez arra, hogy a közösségi oldalon is városmenedzsmentbe kezdjen.

Nincs tervben a Resistance folytatása

Három fő játék és két kézikonzolos mellékág után úgy látszik, kifulladt a Resistance frencsájz - legalábbis a készítők szerint. Ez nem éppen biztató jel a rajongók számára, nagyon is elképzelhető, hogy a Sony jó időre jegelni fogja a sorozatot. Persze ne legyen igazunk.

Előzetesen a Journey Collector’s Edition

Gyűjtői kiadást kap a PSN egyik legkelendőbb címe, melybe minden földi jó beletartozik majd, valamint a thatgamecompany előző játékait is, a flOwot és a Flowert is. Ha eddig kimaradtak a zseniális csapat lélekbemarkoló művei, itt az idő beruházni rájuk!

Mass Effect 3 Extended Cut DLC - újabb részletek

A BioWare felvilágosított a nagyközönséget arról, hogy miként férhetünk hozzá a Mass Effect 3 újabb befejezéséhez, amit az Extended Cut DLC hoz magával. Kapunk egy új "Legend" névre hallgató mentési fájlt, mellyel újra végigjátszhatjuk a játék végét, más megvilágításban.

Imperium Galactica 2 - élőszereplős trailer

Mint ismeretes, a Digital Reality iOS-en is elérhetővé tette a PC-s berkekben népszerű űrstratégiáját, ennek örömére futott be egy rendkívül hangulatos, s a mai trendeknek megfelelő élőszereplős előzetes. Ha rendelkezünk iPaddel, mindenképpen érdemes rá beruházni, hiszen klasszikus!

Warframe - a Digital Extremes ingyenes shootere

A Darkness 2 és a Star Trek fejlesztői bejelentették első free-to-play PC-s játékukat, a Warframe-t. A shooter télen látja meg a napvilágot, mindeddig nagy titokban készült. Géppuskás nindzsák harcolnak a távoli jövőben, fejleszthető fegyverek és megnyitható finomságok várnak ránk.

Bűnösnek vallották magukat a Lulzsec tagjai

Két brit hacker - akik a Lulzec csoport alatt működtek - bűnösnek vallották magukat a bíróságon. A vád szerint két rendbeli, előre eltervezett támadásokat indítottak a Sony, a Nindendo és az NHS weboldalai ellen. Bár az igazságszolgáltatásnak nem lehetett nehéz két tinédzsert megtörni.

Készül a Wreck-It Ralph játékadaptációja

Az Activision bejelentette, hogy videojáték formájában is élvezhetjük a Disney következő animációs filmjét, a Wreck-It Ralphot. A vicces cím kizárólag a Nintendo platformjain lát napvilágot, a nagykonzolos változatoktól elbúcsúzhatunk. A film történéseit terjesztik ki interaktív formában.