Hírarchívum - 2012. június

Kedden jön a Mass Effect 3: Extended Cut

Amíg azért sírunk, hogy legyen rendezői változat a Prometheusból, és abban reménykedünk, hogy az sokkal jobb lesz, mint az alap verzió, szinte el is felejtettük, hogy hamarosan a Mass Effect 3-ből is érkezik a "bővített vágás". Ami valószínűleg tényleg jobb lesz, mint az alap.

Még egy kép a Watch Dogs-ból

Visszasírjuk az E3 alatti dömpinget. Akkor azt se tudtuk, hogy hova kapjuk a fejünket, most meg a legapróbb morzsákat is felszippantjuk, ha olyan olyan cím kerül a felszínre, mint a Watch Dogs. A Ubisoft most sem volt túl bőkezű: mindössze egyetlen új screenshotot osztott meg velünk.

Érkezik a Nintendo 3DS XL

Tegnap este ismét lezajlott a Nintendo Direct, melyben a kiotói vállalat bemutatta a Nintendo 3DS konzoljuk legújabb változatát. A 3DS XL-t július 28-tól vásárolhatjuk meg kék, piros vagy ezüst színben. A felső képernyő mérete 90 százalékkal megnövekedett és az aksi is tovább bírja.

Curt Schilling teljesen legatyásodott

A Kingdoms of Amalur sikertelenségét, és a 38 Studios bezárását követően a tulajdonos, és egykori baseballsztár elmndta, gyakorlatilag minden megtakarított pénze odaveszett. A stúdió minden értéke Rhode Island államra szállt, ami 2020-ig törlesztik a cég tartozásait.

Nuclear Union - új poszt-apokaliptikus szerepjáték

Úgy tűnik, van élet a Fallout 3 után. Új poszt-apokaliptikus szerepjátékon dolgoznak a Men of War fejlesztői, jelentette be ma a kiadó. A Nuclear Union napjainkban játszódik, miután a történelem nem éppen úgy alakult, ahogy azt a töriórán tanították nekünk.

Sony: nem mutattunk elég Vitát az E3-on

A PlayStation Vita tulajdonosok kicsit kétségbeestek a Sony E3-as sajtótájékoztatója után, azon ugyanis szinte alig-alig esett szó a legújabb kézikonzolról, és az ahhoz készülő új játékokról. A Sony után igyekezett megnyugtatni a kedélyeket, de azt ők is elismerik, többre lett volna szükség.

2014-ben jön a Need for Speed-film

Egy ideig pletykáltak róla, egy ideig halogatták, most azonban úgy tűnik, végleg sínre került a Need for Speed filmes változata. Az anyagot a DreamWorks készíti, és Steven Spielberg ígérete szerint 2014-ben fog megjelenni. Ráadásul nem a játékokat veszi majd alapul.

Borderlands 2 - Siren praktikái

A Gearbox újabb játékmeneti videóval kedveskedett nekünk a Borderlands második részéből. Ezúttal a bájos Sirenen van a hangsúly, aki három másik társával vállvetve indul némi co-op mókára a Caustic Cavernsnek nevezett területen. Ugye nem lesz érdektelen a cím?

Test Drive: Ferrari Racing Legends dátum

Miután a Slightly Mad Studios hónapokig hallgatott a Test Drive Ferrari megjelenési dátumáról, végre megtörte a csendet. Az első hírek alapján tavasszal kellett volna a boltok polcain landolnia, a véglegesnek mondott debütre kereken két hetet kell várnunk. Forza Ferrari!

Mozgásban a Feláldozhatók 2 játékadaptációja

Érdekes esettel állunk szemben a The Expendables második részével kapcsolatban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, azt beszélik a népek, hogy videojáték formájában is élvezhetjük Chuck Norris és a többiek kalandját. Be sem jelentették hivatalosan, de itt az első videó.