Hírarchívum - 2012. június

Mégsem jelenik meg szeptemberben a Far Cry 3

A nap végére egy szomorú hírrel kell beérnünk: a Ubisoft bejelentette, hogy a csúszik a Far Cry 3 megjelenése. A beígért szeptemberi dátumot képtelen tartani a cég, s csak két hónappal később lát napvilágot a sandbox shooter. A franciák nem indokolták döntésüket - milyen kár!

Rome 2: Total War bejelentés közeleg?

Nem áll meg a Creative Assembly tündöklése, elvégre a tavalyi Shogun 2 után ismét egy régi RTS-ét veszi elő és újítja fel a stratégák legnagyobb örömére. Az ausztráliai PC PowerPlay magazin következő számának beharangozója legalábbis a 2004-es játék folytatására utal.

Két új képen a Call of Duty: Black Ops 2

Nem tagadjuk, a mai napon nehezen tudjuk összeseperni a valamirevaló híreket - úgy látszik a játékkiadók marketingesei is fecskére vetkőzve süttetik a hasukat. Két új screenshot futott be a Black Ops 2-ből, de futotta még némi érdekességre is a PS Vitára érkező Declassifiedről is.

Spec Ops: The Line - magyar feliratos launch trailer

Révbe ért a Yager Dubajban játszódó TPS-e, a Spec Ops: The Line. A sorozatot teljesen megformálták, egy hamisítatlan fedezékharcos cím lett belőle. A homokdűnék is lehetnek pokoliak - egy sima mentőakció csúfos kudarcba fullad, csapatunknak a túlélésért kell küzdeniük.

Videojáték formájában is hódít a foci-EB

A Max Payne harmadik része alaposan visszaesett a hazai játékeladási toplistán, miközben labdarúgó-Európa-bajnoksággal párhuzamosan egyre népszerűbbé vált a FIFA 12 Euro 2012 kiegészítője is. Nem lepődtünk meg, a magyarok mindig is szerették a focit videojáték formájában fogyasztani.

Claude Giroux az NHL 13 borítóján

Mindig nagy a felhajtás az Electronic Arts legújabb sportjátékainak borítói körül, annyira, hogy idén még szavazás is volt a kérdéses személyről. Nos, a szavazás lezárult, a végeredményt pedig sikeresen lelőttem a hír címében. A Philadelphia Flyers játékosa néz majd vissza ránk a dobozról.

Crystal Dynamics: tiszta lappal

Az utóbbi időben egyre több figyelem irányul a Crystal Dynamics csapatára. Nem elég, hogy a Tomb Raider remeknek tűnik, az új álláshirdetésekkel a stúdió egyértelművé tette, hogy egy teljesen friss címen is dolgoznak. Aztán ott van még a pletykált Soul Reaver-reboot is.

Dragon's Dogma - jól viszik, folytatások jönnek

Míg a Kingdoms of Amalur nem ment el annyi példányban, hogy megmentse a stúdiót, egy másik, szintén teljesen új címre épülő fantasy játék, a Dragon's Dogma egész jól teljesít. A kiadó szerint a játék egy remek franchise-alappá nőtte ki magát, így jöhetnek a folytatások.

Resident Evil 6 - ilyen lesz a Collector's

Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy lesz gyűjtői kiadás a Resident Evil 6-ból és az utóbbi idők tapasztalatai alapján azt is sejteni lehetett, hogy a Capcom nem fogja elaprózni a dolgot. Nos, szerencsére ez beigazolódott, tele van különböző frankó cuccokkal a csomag.

Tryst - új kompetitív stratégia

A BlueGiant Interactive veszélyes vizekre evez. Úgy néz ki, hogy a srácok a Starcraft 2 területére hatolnak be a Trysttel, már amennyiben azt nézzük, hogy mindkettő kompetitív multiplayerre kihegyezett stratégia. Kíváncsian várjuk, mi jó sülhet ki ebből a dologból.