Hírarchívum - 2012. június

Nintendo: a játékosoknak sosem elég

Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America elnöke úgy véli, fantasztikus a lelkesedés, amit a Nintendo rajongói mutatnak a cég termékei iránt, ugyanakkor úgy érzi, nagy a felelősség és a nyomás, hiszen a fanok sosem elégedettek. Bármit mutatnak, mindig többet akarnak.

FIFA 13 - így vigyorog majd Messi a borítón

Szombat estére álljon itt a FIFA 13 végleges borítóképe, amin Lionel Messi vigyorog majd nem túl természetes módon. A Barcelona sztárja idén írt alá az Electronic Artsnál, így most néhány epizód erejéig ő pózolhat a FIFA játékok dobozain Wayne Rooney helyett.

A Criterion felügyeli a Need for Speedet

A Criterion alelnöke egy interjúban árulta el, hogy mostantól ők felügyelik a Need for Speed sorozatot, ami azt jelenti, hogy minden egyes epizód fejlesztése során közreműködnek majd. Arról nem szól a fáma, hogy kizárólag a csapat készítené a sorozatot, de már ez is valami, nem igaz?

Csúszhat egy hónapot a PC-s Assassin's Creed III

Még semmi nem biztos, de egyfelől minden jel erre mutat, és a korábbi tapasztalatok alapján is kijelenthetjük, hogy az Assassin's Creed III számítógépes változata valamivel később érkezik, mint a konzolos játékok. A csúszás egy hónapot jelenthet, már csak az a kérdés, hogy miért kell megint többet várni?

Még egy kis Tomb Raider gameplay

A GTTV legutóbbi adása az új Tomb Raiderrel foglalkozott, s bár a húszperces műsorba jócskán jutott jelenet az elmúlt két E3 demóiból, azért akad eddig nem látott gameplay felvétel is Lara jövőre esedékes visszatéréséből. Új karakterek, fejlesztés és fejlődés egy helyen - csekkoljátok!

A Kickstarter-projektek harmada valósul meg

Érdekes statisztikát tett közzé a Kickstarter csapata, ebből az is kiderül többek között, hogy a közösségi úton finanszírozott játékfejlesztési projekteknek mindössze a harmada valósul meg. Manapság ódákat zeng a sajtó a crowdfunding lehetőségeiről, de nem minden arany, ami fénylik, ugye...

500 millióért eladná magát a Gaikai

Bár a Sony sokat pletykált felvásárlási akciója végül nem valósult meg, a hírek szerint a Gaikai nagyon is hajlik arra, hogy valaki felvásárolja. Persze nem aprópénzért, a cég vezetősége állítólag azzal bízott meg brókereket, hogy 500 millió dollárért találjanak vevőt a cloud gaming szolgáltatóra.

Július végén jön az Orcs Must Die! 2

A Robot Entertainment bejelentette, hogy július végén jelenik meg az Orcs Must Die! folytatása, a rajongók bő egy hónap múlva eshetnek neki az immár kooperatív móddal is felturbózott orkirtásnak. Természetesen az eredeti játék tulajdonosainak extra tartalom jár a második részben!

Hiteles lehet a kiszivárgott Xbox-dokumentum?

Nagy port kavart az interneten az állítólag a Microsofttól kiszivárgott Xbox 720 dokumentum, mely pontosan részletezi a következő generációs konzollal kapcsolatos tervereket. Az anyagnak azonban nem csak az ad hitelesítést, hogy a Microsoft levetette az oldalakról.

Forza 4 - itt az ingyenes SRT Viper-csomag

Rögtön a második ingyenes DLC-ről szóló hír következik mára, szinte már-már azt hisszük, a kiadóknak nem is kell a pénz. Oké, talán mégsem fogjuk ezt hinni, de jóleső érzés, hogy a Forza Motorsport 4-tulajdonosok ingyen megszerezhetik az új SRT Vipert.