Hírarchívum - 2015. május

Launch traileren a Van Helsing harmadik része

Péntek óta vásárolható meg a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing III, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. Az utolsó kedvcsináló is az új kasztokra koncentrál.

Elkészült az új Assassin's Creed magyarítása

Alig jelent meg az Assassin's Creed Chronicles: China, már el is készült a magyarítása. Ha a játék cselekménye már-már kínai volt neked (bocs), valószínűleg örülni fogsz a fordított feliratozásnak.

Átalakítják a Gauntletet - jóval a megjelenés után

Tavaly szeptemberben jelent meg a Gauntlet rebootja, a fejlesztők viszont csak most ismerték el: a játék nem lett az igazi, sőt ők sem ilyennek szánták, ezért alaposan átalakítják azt.

Csalással vádolják az Oculus Rift atyját

Most, hogy egyre nagyobb a felhajtás az Oculus Rift körül, szinte kötelező módon esnek be a szemüveg mögött állók beperléséről szóló hírek. A minap Palmer Luckey egy volt munkahelye jelentkezett be.

Újabb Pac-Man-játék készül

Harmincöt éves a Pac-Man, így aligha meglepő, hogy a Bandai Namco új játékkal ünnepelné meg a jeles alkalmat. A Pac-Man 256 idén nyáron jelenik meg, free-to-play lesz és csak mobilokra készül.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Ismerős színésszel erősít a Borderlands-kalandjáték

Habár a Telltale alaposan el van maradva a Tales from the Borderlands sorozatával, úgy néz ki, megérte várni a harmadik epizódra: a készítők Ashley Johnsont is leigazolták a folytatáshoz.

2017-ben folytatódik a World War Z

Kiderült, hogy mikor kerül mozikba az azonos című regény alapján készült World War Z folytatása: a legutóbbi hírek szerint kereken négy év különbséggel érkezik a második rész.

Kalandjátékok az új Humble Bundle-ben

Három napja fut a legújabb Humble Weekly Bundle, amely egy raklapnyi kalandjátékkal kedveskedik az adományaitokért cserébe. A mostani csomag egyébként 160 dollárt kóstálna.

Megjelent a konzolos Farming Simulator 15

Vége a várakozásnak, és végre konzolokra is elérhető a Farming Simulator legfrissebb kiadása. Traktor, kombájn és még rengeteg mezőgazdasági munkagép vár arra, hogy megmutassuk, ki a főnök a vidéken.