Hírarchívum - 2015. május

E3 2015: Másfél órás lesz az MS konferenciája

Az Xbox-részleg első embere, Phil Spencer a Twitteren erősítette meg, hogy a Microsoft idei E3-as konferenciája közel másfél óra hosszú lesz. Szerintetek mi mindent sűrítenek a redmondiak 90 percbe?

Egyre biztosabb a Batman: Arkham remastered

Nagyon úgy néz ki, hogy igazak lesznek a márciusi pletykák, és még az év végén visszatér a Batman: Arkham-sorozat első két felvonása. Egy kiszivárgott kérdőív szerint a felújított változatok PS4-re és Xbox One-ra készülnek.

The Witcher 3 - a héten jön a konzolos javítócsomag

Múlt héten megérkezett a sokak által várt első méretesebb The Witcher 3 sebtapasz, de a csomag csak a PC-s változathoz jelent meg. A CD Projekt szerint a konzolos verziókhoz a héten érkezik a javítás.

Battlefield 4 - holnap jön a tavaszi frissítés

A DICE tájékoztatása szerint holnaptól lesz elérhető a Battlefield 4 tavaszi frissítése. Az új, minden platformra egyszerre érkező csomagban egy új játékmódot és öt vadonatúj fegyvert találunk majd.

Bemutatkozik a Power Drive 2000

A nyolcvanas évek stílusában készülő Power Drive 2000 minden eszközt megmozgat, hogy elkapja a játékost a retro hangulat: neonfények, arcade játékmenet és fülbemászó szintipop zenék várnak rád.

Moonrise - szerdán érkezik az Early Access verzió

Mint tudjuk, a State of Decay fejlesztője egy Pokémon ihletésű szerepjátékon dolgozik. A Moonrise május 27-én végre játszható formába kerül PC-n és Macen, hiszen elstartol a korai hozzáférésű változat a Steamen.

Driveclub - még több videó az új Lamborghinikről

Holnap érkezik a Lamborghini Icons DLC a Driveclubhoz, amely az olasz autógyártó négy ikonikus szörnyetegét tartalmazza az új eventek és trófeák mellett. Lássuk, milyen érzés egy Reventónt és egy Murciélagót vezetni!

Európában is megjelenik a Guilty Gear Xrd -SIGN-

Eredetileg tavaly februárban jelent meg Japánban a népszerű verekedős játék legújabb iterációja, ám az Arc System Works végül beadta a derekát, így Európában is boltokba kerül a Guilty Gear Xrd -SIGN-.

Madden NFL 16 - itt vannak az első képek

Augusztus végén landol a boltokban a Madden NFL 16 konzolokon, a játék számos változást ígér az amerikai futball szerelmeseinek. Befutottak az első screenshotok az idei epizódról.

Devil May Cry 4: Special Edition - akcióban Dante

Vergil és a végzet asszonyai után végre a főszereplőt, Dantét is megcsodálhatjuk akció közben a Devil May Cry 4: Special Editionben. A kifogástalan minőségű videó részletesen bemutatja a karakter harci stílusát.